Hearthstone

Reynad szerint ez az új kiegészítő legdurvább lapja


A probléma forrása azonban nem az új kártya szerinte.

Még csak pár napja jelent meg a Hearthstone új kiegészítője, a Kobolds and Catacombs, néhány lapról azonban már ennyi idő után is tisztán látszik, hogy biztosan helye lesz az új metában. A népszerű streamer, Reynad egy külön videót is szánt az általa legerősebbnek tűnő lap bemutatására, melyet itt nézhettek meg:

A szóban forgó kártya nem más, mint a Corridor Creeper, amely lényegében már most kötelező lappá nőtte ki magát a legtöbb deckben. A potenciálisan 0 manáért érkező 5/5 akkora tempóelőnyt jelent, ami önmagában meg tudja nyerni a játékot – nem csoda, hogy napról napra egyre többen használják. A fenti videóban néhány konkrét paklit is láthattok.

Kép: Hearthstone

A fő probléma azonban Reynad szerint nem a Corridor Creeper, hanem a Patches the Pirate. Egy-két class kivételével mindenhol ott van a kalóz-csomag a legjobb paklikban, miután mindegyik class számára elérhető, ez pedig elképesztő mód begyorsítja a Corridor Creeper olcsóbbítását, hiszen nagyon sok apró lény hal meg a játék első köreiben.

Kép: Hearthpwn

Az már most látszik, hogy nagyon erős aggro és tempo deckekre lehet számítani az új metában: Zoo Warlock, Aggro Hunter, Aggro Paladin, Tempo Rogue – ez csak néhány példa, melyekben Patches és társai is nagyon jó szolgálatot tesznek. Reynad szerint pedig ez nagyon nincs rendben. Sőt:

Reynad azt mondja, a Patches minden idők legrosszabbul dizájnolt lapja a Hearthstone-ban, amin muszáj lesz változtatnia a Blizzardnak.

Annak ellenére is ezt gondolja, hogy a kalóz jövő tavasszal kikerül a Standard metából, hiszen addig még négy hónap hátra van, ráadásul ott a Wild mód is, amiről nem lehet megfeledkezni.

Hogy mi lenne a jó megoldás? Ebben Reynad sem biztos (felmerült például, hogy Patches meghalhatna a kör végén), arról azonban meg van bizonyosodva, hogy kell valamit kezdeni a kalózzal, mivel egyáltalán nem tesz jót a deckek változatosságának és a metának. Ti egyetértetek vele?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva