Overwatch

Igazi profizmus: heti 3 angolóra a koreai sztárcsapatnak


A nyugati rajongók kedvéért is szeretne mindent megtenni a Seoul Dynasty.

Az előző héten lejátszották az Overwatch League előszezonjának összecsapásait, ahol a csapatok többsége két mérkőzésen lépett virtuális pályára felkészülés gyanánt. A Philadelphia Fusion “játékos logisztikai gondok” miatt nem játszott, a maradék 11 együttes azonban mind megmutatta magát.

A San Francisco Shock mellett az egyik legfőbb esélyesnek tartott Seoul Dynasty volt a másik csapat, amelyik három meccset is játszott, a volt Lunatic-Hai pedig ehhez méltó teljesítményt nyújtott, hiszen mindegyik ellenfelüket legyőzték.

  • Seoul Dynasty 3:0 Shanghai Dragons
  • Seoul Dynasty 2:1 Houston Outlaws
  • Seoul Dynasty 3:1 New York Excelsior

A formával tehát úgy tűnik, egyelőre nincs gond (rajtuk kívül a Los Angeles Valiant és a Dallas Fuel zárta még veretlenül a felkészülést), Kevin Chou tulajdonos azonban szeretné, ha nem csak az eredmények sugallnák azt, hogy egy profi csapatról van szó: heti háromszor járnak angolórára a játékosok.

“A Seoul Dynasty-nál heti 3 angolóra van. Reméljük, hogy a szezon végéig mindenki eljut odáig, hogy meccs utáni interjút tudjon adni.”

A Seoul Dynasty csapatkapitánya, Ryujehong is úgy fogalmazott: szeretnének kedveskedni a nyugati rajongóiknak is.

“Köszönjük az összes koreai rajongónknak, hogy szeretnek bennünket, mindent megteszünk azért, hogy büszkék lehessetek ránk. Ami pedig a nyugati fanokat illeti, keményen rajta vagyunk az angol nyelv tanulásán.”

Nem kérdés tehát, hogy egy nagyon profi csapat épül, ahol az eredmények mellett a rajongóknak való megfelelés is nagyon fontos prioritással bír.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva