Gaming

Battlefield 2018: kiszivárogtak az első részletek


Ha hihetünk AlmightyDaq-nak, akkor folytatást kap a Bad Company széria.

Az elmúlt egy évben szorgosan támogatta az EA a tavaly megjelent Battlefield 1-et, és bár várhatóak még további kiegészítők, valószínűsíthető, hogy a 2018-as esztendő már egy új Battlefield játékról fog szólni.

Mindez persze csak feltételezés, hiszen az EA semmit sem jelentett még be hivatalosan a franchise jövőjét illetően. AlmightyDaq azonban az alábbi videóban kiszivárogtatta azt, amit elmondása szerint sok youtuber tud már: hogy a jövő évi Battlefield játék a Battlefield Bad Company 3 lesz. A sorozat ezen mellékszála hét éve, 2010-ben hallatott magáról utoljára.

Felmerül a kérdés: miért kellene hinnünk egy random játékosnak? Nos, leginkább azért, mert AlmightyDaq annak idején a Battlefield 1 kapcsán is leakelt egy csomó olyan információt, ami később igaznak bizonyult, így igen valószínű, hogy ezúttal sem légből kapott híresztelésekről van szó.

Íme néhány konkrétum!

  • A játékmenet összességében pörgősebb lesz, mint a Battlefield 1-ben, magasabb skill gappel.
  • A mapek nem lesznek annyira nyitottak, mint a legutóbbi részekben, inkább az olyan pályákra kell gondolni a korábbi játékokból, mint az Oasis, a Grand Bazaar vagy a Harvest Day.
  • A kampány a vietnami éra köré épül majd, a hidegháborús korszak kimarad, a történelmi hitelesség ráadásul nem is lesz szempont.
  • Játékmódok, amik biztosan lesznek: Conquest, Rush, Operations, Domination, Team Deathmatch.
  • A karakterek, a fegyverek és a járművek sokkal jobban testreszabhatóak lesznek, mint a legutóbbi részekben.
  • Classok: Engineer, Support, Assault, Recon.
  • NEM lesznek mikrotranzakciók.

Hogy mikorra válhat mindez hivatalossá? Jó eséllyel csak a 2018-as E3-on, jövő júniusban, hiszen az EA hagyományosan ekkor szokta bejelenteni a nagy játékait. Kíváncsian várjuk, hogy igaznak bizonyulnak-e a leírtak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva