Hearthstone

Kezdő paklik a Legendary fegyverekre (2. rész)


Nem tudod, mihez kezdj az ajándék fegyverrel? Segítünk egy kicsit!

Ahogyan a legutóbbi kiegészítőnél, úgy most, a Kobolds and Catacombs megjelenésekor is egy ajándék Legendary lappal kedveskedett a Blizzard a játékosok számára, hiszen mindenki kapott egyet a 9 új Legendary fegyver közül.

Az ingyen kapott narancs ritkaságú lap mindig örömteli, építeni rá azonban nem könnyű. Főleg akkor nem, ha mostanában kezdted (vagy kezdted újra) a Hearthstone-t, ezért úgy döntöttünk, készítünk néhány paklit az új legendás fegyverek felhasználásával, méghozzá kezdők lehetőségeihez igazítva.

Cikksorozatunkban minden class-hoz bemutatunk egy-egy paklit, melyek az ajándék lapokon túl legfeljebb 1000 dust értékbentartalmaznak lapokat.

Az első részben a Druid, a Hunter és a Mage fegyverek köré építettünk deckeket, ezúttal pedig a Paladin, Priest és Rogue class-ok kerültek sorra. Íme a paklik!

Paladin

A Paladin class legendás fegyvere, Val’anyr a kézbuffolásra specializálódott – kész szerencse, hogy a Handbuff Paladin még 1000 dustból is viszonylag korrekten összerakható, még ha nem is a legerősebb verzió persze.

Nagyon kevés nem-minion lap kapott helyet a deckben, hogy a Smuggler’s Run és a Grimestreet Outfitter a lehető legnagyobb hatásfokkal működhessenek. A legjobb célpont a Saronite Chain Gang a buffoknak, ami 4 manáért akár két hatalmas tauntot is adhat nekünk, de a charge-os lényekkel is bőven okozhatunk meglepetéseket.

Ingyenes lap: Val’anyr

Kód: AAECAZ8FAr0Dt+kCDuAEzwaKB7O7Ave8Aqe+AuvCAsrDApvLAsrLAuPLAqbOAvfQArfnAgA=

Priest

A Priest class által forgatott Dragon Soul sok spell kijátszását követeli meg, szerencsére azonban a papnak akad bőven olcsó varázslata (dust- és manaköltség tekintetében egyaránt) – pláne akkor, ha a Silence-mechanika köré építjük a deckünket.

A pakli két legfőbb kulcslénye az Ancient Watcher és a Humongous Razorleaf: ezeket szeretnénk elnémítani Silence-szel vagy Kabal Songstealerrel, hogy aztán a rengeteg lénytápolással felvértezve leverjék az ellenfeleket. A leggyorsabban a Divine Spirit + Inner Fire kombó tudja felgyorsítani az eseményeket, Radiant Elementallal pár manából is záporozhat a sok-sok spell.

Ingyenes lap: Dragon Soul

Kód: AAECAa0GAqbOAtjjAg74At0E5QTLCKUJ0QrXCvIMtbsC8LsC4b8C2MECxccCv+UCAA==

Rogue

A fegyvertápoló lapok hirtelen előtérbe kerültek a Rogue-nál a Kingsbane megjelenésével, a Deadly Poison és a Leeching Poison segítségével elég szép kis pusztítást végezhetünk, akár az ellenfél arcáról, akár a boardjáról van szó. Ráadásul egy szuper keresést is kaptunk a fegyverekhez a Cavern Shinyfinder személyében – még szerencse, hogy ez is common.

A körítést a Tempo Rogue-ból már többé-kevésbé ismerős lapok adják meg, persze némi Basic töltelékkel, hogy ne csússzunk ki az 1000 dustos keretből.

Ingyenes lap: Kingsbane

Kód: AAECAaIHBM0Dqc0CmuICu+8CDbQB2QLLA5sF9QWIB6mvAuvCAsrDAsrLAqbOAuXRAtvjAgA=

Ezúttal is hangsúlyoznánk, hogy a fenti pakliknál a fő szempont az olcsóság volt, hogy senkinek se kelljen eszetlen craftolása fognia – ha kicsit bővebbek a lehetőségeid és a lapkészleted, nyugodtan térj el tőlük, hiszen nem titok, hogy 1000 dustból nehéz igazán optimális decket építeni.

Cikksorozatunk utolsó részében a Shaman, Warlock és Warrior class-okról lesz majd szó.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva