Gaming

Készül a Harry Potter RPG, 2018-ban már játszhatunk is vele


Mobilos játék lesz a Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Szuper hírek érkeztek nemrég a Harry Potter-rajongók számára, a hivatalos oldalon, a Pottermore-on ugyanis bejelentették, hogy újabb játék készül, mely a HP-univerzumot fogja feldolgozni – méghozzá eddig nem nagyon látott formában.

Harry Potter: Hogwarts Mystery egy RPG lesz, melyben saját karaktert hozhatunk létre: vele élhetjük majd mindennapjainkat a Roxfortban. Hogy pontosan melyik időszakban fog játszódni a szerepjáték, az egyelőre még nem derült ki, az azonban biztos, hogy több ismerős arccal is találkozhatunk majd az órákon, hiszen a könyvekből és a filmekből megkedvelt (vagy éppen meggyűlölt) professzorokhoz járhatunk majd bájitaltanra vagy éppen sötét varázslatok kivédésére.

Kép: Pottermore

“Magunk is Harry Potter-rajongók vagyunk, így mélyen tiszteljük azokat a milliókat, akik követték a Harry Potter-történeteket az elmúlt 20 évben” – mondta a fejlesztést végző Jim City vezérigazgatója és társalapítója, Chris DeWolfe.

A mobil platformokra (iOS és Android) készülő Hogwarts Mystery valamikor 2018 folyamán fog megjelenni. Egyéb konkrétumokat, képeket vagy éppen trailert nem kaptunk még egyelőre, de remélhetőleg erre sem kell már sokat várni!

A 2018-as év egyébként már most erősnek ígérkezik a Harry Potter játékok szempontjából, hiszen jövőre érkezik a Harry Potter: Wizards Unite is, mely a Pokémon GO készítőinek legújabb fejlesztése lesz. Korábbi cikkünkben már olvashattatok róla.

Invito! Harry Potter játékon dolgozik a Pokémon Go-csapat

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva