League of Legends

Újdonság: Elstartolt az új Illaoi skin projektje!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Illaoi, skin,

Elkezdődött a közösség által megszavazott kinézet megvalósítása.

Elkezdődött a Battlecast Illaoi kinézet tervezése és fejlesztése, aminek stádiumáról, ahogy ígérte a Riot Games, folyamatosan be fognak számolni. Már az is rendhagyó volt, hogy a játékosokra hagyták a kinézet stílusának eldöntését, majd pedig egy olyan projektbe kezdtek bele, amilyenre még eddig nem volt példa. Gyakorlatilag a közösséggel együtt kívánják megalkotni Illaoi Battlecast skinjét, ugyanis minden második héten meg fog jelenni egy hivatalos bejegyzés a skin készítésének állapotáról, s a produkció a játékosok visszajelzéseire alapozva fog tovább haladni.

El is érkeztünk az első ilyen bejelentéshez, pontosabban nevezzük ezt inkább egy előzetesnek. Megtudtuk, hogy a skin megvalósítása a héten kezdetét vette, s az első nagy mérföldkövet december 26-ára tervezi a Riot.

“Csak nyugalom, nem felejtettük el Illaoit, sőt ami azt illeti éppen a héten kezdtünk bele a közönség szavazás-győztes Battlecast skin elkészítésébe. Az első igazi jelentés december 26-án várható, s onnantól kezdve minden második héten jelentkezni fogunk hasonló bejelentésekkel egészen a kinézet megjelenésééig!”

Will Starck a Riot Games-től nem csak “üres” szavakkal csillapította a kedélyeket, be is bizonyította, hogy elstartolt a projekt, ugyanis megosztott egy képsorozatot a modell tervezetéről. Ugyan ez még nem egy teljes előzetes, azért valamennyire biztosan csillapítja az információ-szomjúságát azoknak, akiket kifejezetten érdekel a kinézet, vagy csak a kinézetek gyártásának folyamata.

Értelemszerűen megjelenési dátumról még nem beszélhetünk, annyira gyerekcipőben jár még a fejlesztés, és igazából korábban sem volt arról szó, hogy mikorra tervezi a Riot a megjelenést. Egy biztos, ennek a kinézetnek a fejlődését folyamatosan soron fogjuk követni, így nem is lesz szükségünk nagy bejelentésre, tökéletesen tudni fogjuk, hogy hol tart éppen a projekt, ahogy azt is tudni fogjuk, mikor éri el a megjelenésképes stádiumot. Mindenesetre, mi nagyon várjuk december 26-át!

Mi a véleményetek erről a “nyitott” projektről?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva