Counter Strike

GG EZ, kettőből kettő! A GameAgents úthenger módjára gázolt el a döntőig


A Stream.Me Gauntlet kupáján kijutott az elődöntőből a magyar ötös, a következő lépcső már a döntő. A pénzdíj viszont már biztos, elsőre nem is rossz!

Seal vs. GameAgents

Nem volt ellenszer a magyar csapat ellen tegnap este, könnyen verték a lengyel SEAL együttesét. Ez volt az új linup első official Bo3 meccse, valljuk be, hogy remekül sikerült. Az ellenfél a világranglista 150. hely körül lébecol, de ahhoz képest peet 2 majoron is járt már, igaz a csoportból sosem jutott ki.

hltv.org

A statisztikák alapján (mivel a jó játékost továbbra is csak stat alapján lehet felismerni) camper kezdi összeszedni magát, de aaronnak továbbra is szokni kell új szerepkörét. A többiek hozták eddigi formájukat, bár a meccs kicsit egy aim deathmatchre hasonlított, többnyire a SEALesek haltak.

A bannok érdekesen alakultak.

  •  SEAL bannolta Cobblestone-t
  •  GameAgents bannolta Traint
  •  SEAL választotta Infernót
  •  GameAgents választotta Mirage-t
  •  SEAL bannolta Cache-t
  •  GameAgents bannolta Nuke-ot
  •  Overpass maradt

hltv.org-on megtalálható elemzés szerint a lengyel különítmény legerősebb pályája a Nuke, amit a GA csak másodikként bannolt. Magyar oldalon nem relevánsak ezek a kiírások, mivel ennek a linupnak összesen 1 official meccse volt, ami az előző Bo1 volt Mirage-on. A Mirage pick érthető a magyaroktól, a gabesson-koloRRR-FLEAV trió eddig is nagyszerűen játszott rajta. A SEAL-től elég kérdéses még, hogy Overpass-t benthagyták decidernek, mivel ők nagyon ott még nem nyertek. Ez elég merész, ha valahogy kihozzák 1:1-re, akkor meg az pecsételte volna meg a sorsokat. DE ki tudja, lehet hogy rendesen begyakorolták, és csak altatnak mindenkit?

A győzelem azonban két mapon dőlt el, egy percig nem volt kérdés, ki a jobb csapat a pályán. KoloRRR AWP-je nagyon topon volt, fleav eszméletlen clutch-okat hozott, gabesson pedig ismét önbizalommal tele ment előre. Hol van már a Virtus.pro elleni 5 frag 30 kör alatt?! A döntő viszont már az ajtóban, és ezzel együtt az 1000 dollár fődíj is csak karnyújtásnyira!

EPG vs. GameAgents

Ez a csapat már keményebb dió lesz, ők a világranglista 81. helyén csücsülnek. Két nagyobb névre kell figyelnünk: hooch és spaze, ők a 2016-os ESL Cologne-en a negyeddöntőig vitték a Gambit-et, a fnatic küldte őket haza a rájátszásban. Az előbbi úriember ráadásul már 30 éves, korábban többször megfordult az 1.6-os Virtus.Pro-ban, legutóbb az orosz WESG válogatott edzőjeként láttuk Barcelonában. A többi 4 játékos 18-20 éves, tényleg csak hooch lóg ki a sorból. Az EPG jól játszik mostanában, olyan csapatokat vertek 2:0-ra (pl.: ALTERNATE aTTaX), akiktől az előző GameAgents úgy kapott ki, mint a huzat.

Ha már korábbi GameAgents felállás, kétszer is játszottak az EPG ellen, egy győzelem és egy vereség eddig a mérleg.

A meccs 1000$-ért folyik majd, a második helyezett pedig 500$-t zsebel be! A meccs 19:15-kor kezdődik, Bo3 és angolul itt követhető! Sok sikert a srácoknak, ésszel kell játszani, nem belemenni az egyéni kis párharcokba, nem szabad sokat kockáztatni!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva