PUBG

Nézni is rossz: rengeteg hiba van a PUBG frissen kiadott Xbox-os változatában


Már így pár nappal a megjelenés után is látni lehet, hogy az Xbox-os PUBG sem hibamentes. Rengeteg nehézséggel kell megküzdenünk a konzolon!

A PUBG a szórakoztató játékélmény mellett a hibáiról is híres, hiszen mégis csak early access! Nem véletlen tehát, hogy sokan az Xbox-os megjelenésnél is számítottak a bakikra, ami mostanra sajnos be is igazolódott!

Ráadásul nem csak apróságokról beszélünk, hanem valódi bosszantó, érthetetlen bugokról.

Az alábbi videó szépen összefoglalja, milyen hibák rontják az Xbox-os PUBG élményt. Van itt bugoktól kezdve, a nehéz kontrolleres célzáson át a kevés FPS-ig minden!

Ne értsétek félre, ettől függetlenül persze hogy jó a játék és szerintem mindenki örült az Xbox-os megjelenésnek, de lassan ideje lenne a fejlesztőknek kiküszöbölni ezeket a hibákat. Ha már eddig nem tették meg … Ezek persze nem feltétlenül rontják el teljesen a játékélményt, azonban néha akadnak olyan hibák, amik miatt bukjuk az egész kört, például ez is itt.

Egy kis teleport a ketrecbe és vége is a körnek:

Az egyik legfájóbb pont pedig az FPS gyengélkedése, mert ez rengetegszer frusztráló tud lenni. Főleg a harcok közben, amikor ez okozza a halálunkat. A 30 FPS, amit a konzolok elvileg stabilan tudnak hozni amúgy sem túl sok, de hogy néha még ez is lejjebb csúszik 10-15 közötti értékekre, az tényleg elég idegesítő!

A gondok persze sokkal inkább szembetűnők a sima Xbox One-on. Az Xbox One X azért nagyrészt képes az FPS-t 20 és 30 között tartani, de itt is előfordulnak kisebb FPS zuhanások.

Úgy néz ki a fejlesztőknek lesz dolguk bőven az Xbox-os verzióval is! Azért reméljük ez nem lassítja mégtovább a PC-s folyamatokat!

Mert ugye stáb csak egy van, projekt meg több is. Hiba meg még annál is több!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva