Counter Strike

Meglepő infó szivárgott a Winter Update-ről! Ilyen tárgy még sosem került a CS:GO-ba


Újravásárolható címkét kapott a legújabb frissítés tárgya, amit a Steam DLC-ként, vagyis külön letölthető tartalomként értékelt.

A CS:GO-ban a DLC-k nem új kiegészítőket jelentenek, hanem az alapjátékon belül, külön megvásárolható tartalmakat.

Nagyon ritka, legutóbb 4 hónapja jött ilyen. De most mégis megjelent belőle egy új a Steam adatok között, alig pár órája!

Forrás: Steamdb

Operation, kapszulák vagy matrica gyűjtemény jöhet tehát szóba ez alapján, a Winter Update tartalmaként.

Amit eddig csak találgattuk, ez azonban most egy egészen biztos nyom. A friss infó alapján tehát se láda, se Panorama nem lesz:

Az adathalászok szerint még a héten jön a szokásos nagy téli Update – gamer.hu

A kérdés már csak az, ha tényleg menetrend szerint megérkezik, akkor mi lesz benne? Az év végi utolsó nagy Update mindig fontos dolgot hoz a CS:GO világába. Olyan fejlesztéseket, amelyek alapjaiban változtatják meg a játékot, erre remek példa az utóbbi két év is: 2015 december 8-án megszületett a játék eddigi egyik legnagyobb tévedése, az R8 Revolver.

Az Operation Hydra lényegében egy hónapja ért véget, úgyhogy ezt az opciót is kizárhatjuk a DLC-k közül. A legvalószínűbb forgatóköny a játékba már bekerült, új generációs pinek megjelenése.

A Series 3 pineket az adathalászok már megtalálták a játékba, még november végén. A kinézetük egyelőre rejtély, de azt legalább már kinyomozták nekünk, milyen pinek érkeznek:

UPDATE: frissítették a Trust Factort a játékosok kérésére, plusz új kitűzők is érkeznek – gamer.hu

Ha szerda hajnal, akkor CS:GO frissítés, ezúttal a Trust Factor, pár apróbb javítás és zsír új kitűzők voltak terítéken. A szerda hajnali frissítésben ezúttal csupán pár kisebb módosítást találhatunk, de a felhasználók rábukkantak valamire, amit még a Valve nem aktivált. Javítottak a 3D hangokon, a gyors fordulások esetén sokkal reszponzívabbak, (így könnyebben megállapítható, hogy honnan jönnek a lépések.)

Azzal tehát, hogy DLC lett az Update típusa, minden jel a kitűzőkre utal, és ami még inkább alátámasztja, az a “Re-purchasable” felirat. Vagyis “újravásárolható”, ami a pineket gyűjtő játékosoknak lesz nagy öröm.

Ilyen “újravásárolható” címkét a CS:GO-n belül most először osztott ki a Valve, se a PGL Majoros Mega Bundle, se az eddigi pin sorozatok nem rendelkeztek vele.

A Winter Update tehát immár egyre biztosabb, hogy új pineket és semmi játékot segítő változást nem hoz majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva