PUBG

Dr. DisRespect sikereinek is annyi lehet a megcsalásos botránya miatt


Egyre többen pártoltak el a népszerű streamer oldaláról a legutóbbi beismerése miatt.

Mindenki meglepődött azon, ahogy tegnap Dr. DisRespect személyes live-ot tartott a szokásos gameplay helyett, ugyanis beismerte, hogy megcsalta a feleségét egy másik nővel és emiatt most inkább a családjára szeretne koncentrálni egy ideig, emiatt pedig a streamer karrierjét szünetelteti.

Elég durva finálé az év végére

Ezek után nem csoda, hogy eléggé vegyes érzéseket váltott ki és még a saját rajongótáborát is sikerült megosztania. A megcsalást legtöbbször elítélik az emberek, ez pedig a doktor rajongói is ugyan így gondolják. Hiába az érzelmes beismerő vallomás – ami egyébként nem valami megszokott pont a DOC-tól – a tényeken nem változtat. Hiába egy tipikus szemetet alakít a legtöbbször Dr. DisRespect, azt tudjuk, hogy ez csak show, amúgy az álarc mögött egy szimpatikus fickó volt idáig.

Kik vagyunk mi, hogy megítéljük?

A másik oldal pedig a történtek hatására ugyan úgy kedveli a doktort, hiszen nem látunk bele a kapcsolatukba és elvégre több ezer órányi szórakozást nyújtott már számunkra. E tábor szerint a streambeli teljesítményét kell megítélnünk. A videón pedig meghatódottnak tűnik és egyértelmű, hogy sajnálja a rossz döntését, emberek vagyunk, hibázunk olykor.

 

Ez csak később fog eldőlni

A vita csak akkor fog eldőlni, ha Dr. DisRespect visszatér és ismét streamelni kezd. Majd akkor kiderül, hogy akiknek nem tetszett ez a húzás, azok fogják-e nézni a továbbiakban, na meg hogy ez mennyire fog meglátszani a nézettségi adatokon. Mi szurkolunk a DOC-nak, reméljük sikerül otthon visszaállítani a rendet és hamarosan visszatér.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva