Counter Strike

Kiszivárgott – Ezek a skinek lesznek a következő ládában


Ismét új skineket kapunk hamarosan, egészen pontosan 17-et. Az adatbányászok megint jó munkát végeztek, köszönjük nekik.

Az adatbányászokra ezúttal ismét rámosolygott a szerencse, ugyanis a Steam API-ba becsúszott egy hiba, ami lehetővé tette, hogy megnézzük a következő ládába kiválasztott skineket. Ezeket jelenleg Chimera jelöléssel látták el, ez lehet a következő láda neve is akár, de valószínűleg ez csak egy ideiglenes jelölés és a Valve más nevet fog adni.

Ezúttal ismét érkezik jó pár színes skin és úgy tűnik, megkapjuk a Swag 7-et, ami elég érdekes lépés a Valve-tól, hiszen egy igazi troll skinről van szó. Az M4 is kap egy újabb egész kellemes skint, ami jelenleg a Neo Noir nevet viseli, ám a skinek neveit még megváltoztathatja a Valve a ládába kerülésig. Az alig használt Revolver is kapott egy elég menő új külsőt. Egész kellemes skinek, de olyan rendkívül formabontót, mint annak idején a Hyper Beast volt, most nem kaptunk.

A Tarot kártya vonalat viszont az AK Császárnő után tényleg továbbvitték, ahogy megjósoltuk!

Az Empress csak a sorozat egyik eleme. Vajon megkapjuk a többit is? – gamer.hu

A Tarot kártyára építő kollekció 5 darabból áll, de az AWP, P90, Desert Eagle és Dual Beretta négyes még ott lapul a műhelyben. A legújabb láda egyik ékkövének számít az Empress, a friss AK skin már most sokak fejét elcsavarta. Még a profik közül is akad olyan, aki egyből lecserélte eddigi kinézetét az Empress miatt.

Ha kíváncsiak vagytok és jobban szemügyre vennétek a fegyvereket, akkor megtekinthetitek őket a következő Workshop oldalon. Jól jegyezzétek meg a mostani neveket, mert a Valve ezeket rendre átalakítja, érdekes lesz megnézni, miből mire cserélnek a megjelenéskor:

Nézzük a skineket!

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva