League of Legends

Riot Games: “Tehermentesíteni fogjuk jövőre a támogatókat”


Változásokat tesztelnek a fejlesztők, amivel sokszínűbbé tehetik a támogatók játékát.

Jelenleg a fejlesztők a Sightstone módosításaival kísérleteznek, a céljuk ezzel pedig az, hogy kevésbé érezzék a támogatók megkötve magukat.

Ugyan nem minden játékos ért azzal egyet, hogy a Sightstone egy kötelező tárgy a támogatók oldaláról, ám ez a vélemény egészen addig állja meg a helyét, amíg meg nem kapja a bot duó a 37. ganket a 20. percben. Az tény, hogy mindenkinek kötelessége pakolni a rálátást a pályára, ám mivel a Sightstone egy folyamatosan visszatöltődő tárgy, így jobb ha van egy a csapatban. Ezt a szerepet pedig többnyire a támogatók töltik be.

Riot Meddler a legutóbbi játékmenetről szóló közleményében elmondta, több olyan változtatást is tesztelnek, ami valamilyen szinten felszabadítaná a támogatókat Sightstone-téren:

“Van néhány kísérleti-stádiumú módosításunk a Sightstone-ra, ami január elején felkerülhet a PBE szerverre. A legfőbb célunk ezzel az lenne, hogy felszabadítsuk a támogatókat egy kicsi a tárgy nyomása alól és lehetőséget adjunk nekik arra, hogy kreatívabban válasszák meg a felszerelésüket. Részletesebben a következő hónapban fogok beszélni ezekről az újításokról.”

Maga a dolog, hogy mi fogja felszabadítani a Support-okat a Sightstone nyomása alól még tehát várat magára, de az biztos, hogy a támogató mainek várhatják a bejelentést, ugyanis a helyzetük ebből a szempontból tényleg nem túl rózsás. Habár idén már változott valamennyit a Sightstone helyzete, kapott új kombinációs lehetőségeket, amik más Support tárgyakkal kapcsolták össze, ezzel maximalizálva a támogató-hatást, ám valljuk be, még így is elfoglal egy teljes tárgyhelyet, ami még mindig azt jelenti, hogy egy potenciális tárggyal kevesebb lesz a támogatóknak a rálátás miatt. Mindehhez vegyünk egy cipőt, egy teljesen kiépített kezdő tárgyat (igen, az előbb beszéltünk arról, hogy ezt kombinálhatjuk a Sightstone-al, ám valljuk be őszintén, sokkal hasznosabbak ezek a tárgyak, ha nem azt a vonalat alkalmazzuk), hozzá egy Redemption-t és egy Locket of the Iron Solari-t és máris full build-ünk van lassan, holott még semmilyen szituációs tárgyat nem vettünk.

GorillA: “A Teemo Support most az egyik legjobb választás!”

Mostanában sokat foglalkoznak a támogatókkal, legutóbb a Forbidden Idol tárgy kapott nerfet, ami kulcseleme minden gyógyító és pajzsot kölcsönző support tárgynak. Jelenleg tehát nem túl mókás támogatót játszani, ezen nagyot lendíthet a jövőre érkező Sightstone módosítás. Mi kíváncsian várjuk, hogy mit főz ebből ki a Riot Games!

Ti mit változtatnátok a tárgyon ahhoz, hogy ne kösse meg ennyire a támogatók kezét?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva