Counter Strike

Elszaporodtak a csalók – a CS:GO közössége nyílt cheatervadászatot hirdetett!


Van pár perced? Akkor segíts te is a közösségnek!

Biztosan nektek is feltűnt, de az utóbbi időben eléggé elszaporodtak a csalók. Ennek az egyik oka, hogy elég régen volt már nagyobb tisztogatás a VAC részéről, ami az év végéig még akár el is jöhet. De egyelőre a VAC-BAN.com adatai szerint is jól látható, hogy az utóbbi időben a piszkos munka nagy részét mi, játékosok végeztük.

Az utóbbi időben kitiltottak száma |Forrás: vac-ban.com

Az egyes oszlopokon az alsó zöld csík a VAC, a felső kék az Overwatch által kitiltott játékosok száma. Az Overwatch ban mértéke meghaladja szinte minden esetben a VAC által kitiltottakét. Ez jól jelzi, hogy mennyire hatékony az OW, persze másrészről azt is mutatja, hogy a VAC mennyire nem az. Hiszen a játékosoknak kevesebb dolguk lenne, ha a VAC megfelelően szűrné a csalókat.

Overwatch-ra fel!

A játékosok megelégelték a sok csalót, ezért cheatervadászatra buzdítanak mindenkit!

Ha van egy kis időd és persze tagja vagy az Overwatch-nak, emellett szeretnél tenni a közösségért, na meg persze utálod a csalókat, akkor nézz meg egy OW case-t (őrség ügyet? uh ez a magyar fordítás erős). Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerül-e nagyobb áttörést elérni, ez pár nap múlva ki is derül a statisztikákból remélhetőleg. Induljon a #just1case !

Forrás: Reddit

A redditen egyébként látható, sok támogatója van az ügynek, több, mint 6400 szavazatot és 900 kommentet kapott a téma, remélhetőleg lesz látszatja is a dolognak! Persze a közösségi szervezkedést látva a Valve is odatehetné magát az alábbi ötletek egyikével, de ez már csak hab lenne a tortán:

3 ötlet, amivel jutalmazni lehetne az Overwatch demókat a CS:GO-ban – gamer.hu

Ha már a közösség jófejségből és némi XP-ért cserébe mindennap takarítja a VAC után maradt szemetet, megérdemelnének valami kis jelképes jutalmat is. Tényleg nem kell nagy dologra gondolni, senki nem azért csinálja. Az Overwatch a közösségről és a játék tisztaságáról szól, hogy egyre játszhatóbb legyen a CS:GO az itt kiosztott banoknak is köszönhetően.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva