Counter Strike

Vigyázat, összeesküvés elmélet következik! Az ESEA támogatná az MM-en csalókat ?


Az üzlet fellendítésének sok módja létezik, közülük az egyik legaljasabb a versenytársak szándékos gyengítése. De van, aki ettől sem riad vissza.

A CS:GO-világ egyik kedvenc témája jelenleg a rengeteg csaló és hogy a fenéért csinálják?! Ezúttal azonban teljesen más szemszögből merült fel a dolog, mint eddig bármikor. Érdekes felvetéseket, lehetséges összefüggéseket és gyanús beszélgetéseket osztottak meg ugyanis egymással a CS:GO közösség fórumozói:

Egyesek szerint a Matchmakingen elszaporodó cheaterek valójában ESEA bérencek, akik azért csalnak, hogy elvegyék az emberek kedvét az MM-től.

Elsőre mindenki legyint és hangosan horkant egyet, mondván ekkora baromságot még az életben nem hordott össze senki! Igen, elsőre mi is így reagáltunk. Aztán utána olvastunk a dolognak.

Az összeesküvés elmélet gyártói ugyanis számtalan olyan sztoriról is beszámoltak, melyben a MM-en csalók nyíltan reklámozták az ESEA-t. Ráadásul nem egy bebindelt spam szöveggel, hanem szimpla beszélgetéssel:

Forrás: Reddit
Forrás: Reddit

Abban nem értenek egyet a fórumozók, hogy az ESEA a csalókat, vagy a csalást készítőket támogatja-e. De abban igen, hogy közük lehet az elszaporodó cheaterekhez! A csalókat tehát egyfajta reklámarcnak gondolják, akik az ESEA előnyeire hívják fel a figyelmet.

A gyanús működés persze nem állna távol az ESEA-tól, akik számtalan módon visszaéltek már a felhasználók bizalmával.

A két legújabb balhéban Bitcoin bányászatra használták a látogatók PC-jét és támogatási alapokat nyúltak le.

Forrás: Reddit
  • Tény, ha MM-en rengeteg a csaló, egyre többen választják majd az ESEA-t a játék színhelyéül. És így egyre többen fizetik majd ki a havi 7 dolláros tagsági díjat, mert ugye az ESEA nem ingyen adja ám a biztonságot és a minőséget.
  • Az is tény, hogy az ESEA nem megy a szomszédba a gyanús üzletekért, egy ilyen akción az emberek lehet meg se lepődnének már.
Forrás: Reddit

Hogy az egészből mi igaz és mi az ami fantázia, vélhetően sose derül majd ki. Az elméletben van logika, és bár a józan ész azt mondatja, elképzelhetetlen hogy ilyen megtörténjen, tudjuk hogy semmi sem lehetetlen.

Kamu számláról cheat készítőket támogatni, csalóknak donate-elni manapság pofonegyszerű. Ők pedig, ha tényleg történik ilyen, miért vágnák le az aranytojást tojó tyúkot?

Marad tehát az MM, ahol a csalók ESEA-t reklámoznak, vagy a 7 dollárba kerülő ESEA szolgáltatás.

Mindenki döntse el, melyikre szavaz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva