Counter Strike

Beugró, hosszabbításos meccs, de gabesson végül mindent eldöntött! Megint nyert a GameAgents


A Windigo beugrója koloRRR-t helyettesítette a bolgár csapat ellen. A vége győzelem lett, de körmünk az nem sok maradt az izgalmak után.

Ismét nekivágott a GameAgents a stream.me Gauntlet kupasorozatnak, amit immáron 18. alkalommal rendeztek meg. Legutóbb a döntőben elvéreztek a magyarok, most itt az esély javítani! Sajnos koloRRR helyet beugró játszott, akit a srácok jól ismernek az egyik legnagyobb riválisuk, a Windigo csapatából.

Nem kell itt semmi rosszra gondolni, hogy beindul volna a forgatógépezet és hasonlók! Csupán elfoglaltsága akadt, de 20-án már visszatér!

hltv.org


De foglalkozzunk a meccsel, gabesson ismét visszatalált régi önmagához, aaron viszont még továbbra sem a régi. Eszméletlen potenciál van a srácban, alig várjuk, hogy ismét szabadon engedje, de nem győzzük elégszer kihangsúlyozni, hogy friss csapatban ez teljesen normális. A bolgár játékos teljesen átvette koloRRR szerepét, ő forgatta leginkább az awp-t, de entry fraggerként is remekül játszott.

Az ellenfélből egyedül talán STANNISLAW neve mond valamit, aki az Esports Balkan League-en az MK csapatában játszott. Ott éppen ők előzték meg a GA-t, rá is fért egy kis visszavágás a mostani meccsen!

  • GameAgents bannolta Nuke-ot
  • Without Warning bannolta Mirage-t
  • GameAgents bannolta Overpass-t
  • Without Warning bannolta Cache-t
  • GameAgents bannolta Train-t
  • Without Warning bannolta Inferno-t
  • Cobblestone maradt utoljára

A félidőig nagyon szépen ment a csapat, terrorban 9:6-os előnyt szerezni abszolút vállalható. Jött a CT oldal és vele meg is állt a tudomány, 14:12-es magyar előnynél jött a rövidzárlat. A bolgárok meccspontig jutottak, innen kellett hárítani a döntetlenhez.

De ekkor megint megtalált valami rejtett önbizalmat a magyar ötös és emberveszteség nélkül hárították a meccspontot.

A lendület pedig kitartott a hosszabbításra is, a következő ellenfél a litván Refuse csapata lesz, szerda este. KoloRRR elméletileg családi elfoglaltsága miatt lehet még erről is lemarad, ha őket megverik, akkor ott vannak a döntőben. Ahol már ismét teljes harci díszben apríthatnak a magyar srácok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva