Hearthstone

12 napja áll a bál: meddig tart a Hearthstone játékosok türelme?


Még mindig nem sikerül javítania a Quest bugot a Blizzardnak.

A legújabb Hearthstone kiegészítő, a Kobolds and Catacombs megjelenése sajnos egy kellemetlen meglepetést is tartogatott a játékosok számára, a legutóbbi patch óta ugyanis egy igen bosszantó hiba keseríti a Hearthstone-osok életét. Igen, kitaláltátok: a questekről van szó.

12 nap telt a premier óta: ennyi ideje nem működnek a napi questek. Legalábbis nem tökéletesen: vannak, akik simán megkapják őket minden gond nélkül, de olyanok is akadnak, akik sokszori ki-belépkedés után is hiába várják őket. Többféle praktika is létezik, 100%-os módszer azonban továbbra sincs – pont annyira random az egész, mint Yogg-Saron a jobb napjain.

Rájöttek egy újabb megoldásra a hiányzó Questekre

A legnagyobb baj nem azzal van, hogy valami elromlott a játékban (ez előfordul), hanem hogy a Blizzard lassan két hete nem találja a megoldást. Pedig keresik, efelől ne legyen kétsége senkinek: nemrég Ben Brode is elárulta, hogy folyamatosan jönnek a hotfixek, a megjelenés óta legalább három érkezett már, de mindhiába, nincs univerzális gyógyír.

Nem csoda, hogy a játékosok egyre türelmetlenebbek: egy napi szintű aktivitásra sarkalló online játéknál ez nagyon hosszú idő. Arról nem is beszélve, hogy a Blizzard semmiféle hivatalos közleményt nem adott ki a hibával kapcsolatosan. Ez nyilván összefüggésben áll azzal, hogy még ők sem tudnak semmi konkrétumot mondani, ettől függetlenül azonban illene megnyilvánulniuk a közönség felé, már csak megnyugtatás jelleggel is. Márpedig ez mindeddig elmaradt – egy-két fórumbejegyzés aligha nevezhető annak.

A probléma mostanra akkora méreteket öltött, hogy nyugodtan kijelenthető: aligha fogja megúszni a Blizzard engesztelés nélkül. Először persze magát a hibát kell elhárítani, utána azonban elengedhetetlen, hogy a játékosokat kompenzálják valamivel, hiszen sokan vannak, akik a felgyülemlett, de nem megkapott questek miatt goldtól estek el a játékban. Bízzunk benne, hogy ezt a fejlesztők is felismerik…

Remélhetőleg mihamarabb pont kerül a történet végére, ám addig is: ha nem kaptok napi questet, próbálkozzatok az alábbiakkal.

  • Lépj ki a játékból/kliensből, majd lépj be újra.
  • Változtasd meg a játék nyelvét, majd vissza.
  • Lépj be újra egy lejátszott meccs után.

Egyik sem 100%-os megoldás sajnos, de amíg a Blizzard nem szereli meg a hibát, addig ezzel kell beérnetek…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva