Counter Strike

Felpörgött a matrica biznisz: eddig XANTARES és a TyLoo a legnépszerűbb


Már a mai nap több ezer Major matrica gazdát cserélt a piacon, megnéztük a legdrágább és legnépszerűbb kategóriákat.

Végre megérkeztek a Major matricák, és bár nagyban hasonlítanak az ELEAGUE Atlanta matricáira, így is imádjuk őket.

Megjöttek a 2018-as Major matricák – gamer.hu

Az ELEAGUE Bostonra szánt csapat és játékos matricák már kaphatóak a játékon belül. Kísértetiesen hasonlítanak a 2017-es atlantai matricákra de ki bánja, a lényeg hogy itt vannak! Az ELEAGUE Boston emléktárgyai közül négyféle közül vásárolhatsz. Csapat matricák: Fegyverre ragasztható matrica, amit holo és foil változatban is megtalálsz a piacon.

És nem csak nekünk tetszenek, hanem világszerte lecsaptak rájuk a játékosok. A cikk írásakor alig 10 órája vannak a piacon, máris több ezer eladás történt. Nézzük végig 5 fő kategória mentén, mi történt a megjelenés óta.

Melyik játékos és melyik csapat a legnépszerűbb a vásárlóknál, és ki a legdrágább?

A legdrágábban eladott fóliás csapatmatricák

Az életében először Majorra jutó TyLoo hihetetlen népszerűségnek örvend. Kínában sokan is játszanak, lelkesek is a szurkolók, így sok pénzt megadnak a kedvenceikért.

Utánuk jön a másik két közönség kedvenc, a FaZe és a G2, de érdekes módon az SK-t és az Astralist nem látjuk a Top10-ben.

Vagy azért, mert alig bontottak belőle, ezért nem akarják eladni, vagy senki nem akarja megvenni?

A legdrágábban eladott hologramos csapatmatricák

Az élen ugyanaz a helyzet, magasan vezet itt is a TyLoo a legdrágábbak között. SK és Astralist továbbra sincs sehol.

A legtöbb eladott csapatmatrica

Na itt mutatkozik meg igazán, kinek van a legnagyobb rajongótábora! A TyLoo masszívan vezet, mögöttük pedig két másik újonc található a dobogón.

A török Space Soldierst már mindenki nagyon várta a Majoron, főleg a nagy sztár XANTARES miatt. És aztán ott van a közönség kedvenc brazil ötös, a frissen alakult 100 Thieves.

Itt már megérkezett az SK is természetesen, és az időeltolódás miatt eddig az NA csapatok bőven előzik az EU teameket. Na majd este hazaérnek az európai fanok és megváltozik ez hamar!

A legdrágábban eladott játékosaláírás

A már említett sztár, XANTARES vezet, mögötte pedig az a BnTeT aki ott se lesz a Majoron vízumproblémák miatt!

A legtöbb eladott játékosaláírás

A top10-ből 8 újonc, 2 pedig olyan személy aki ott sem lesz a Majoron. Négyen a Space Soldiers-ből és négyen a TyLoo-ból.

A piacon a remény örök, a szerencsés nyitások tulajdonosai előszeretettel hirdetik meg horror árakon a matricákat. Az itteni toplista már tényleg durva összegekkel dobálózik:

A mai mega update összes elemét, melyben a Major matricák is érkeztek, itt találod:

Gyűjtőcikk: Shotgun buff és nerf egyszerre, Major ládák és matricák, új Pinek – gamer.hu

125 Megás update-re virradtunk, lássuk a legfontosabb változásokat egy helyen! Nagyon reméljük, hogy nem ez lesz a szokásos nagy téli update! Azoknak eddig mindig “Winter Update” volt a nevük, és méretben is nagyobbak voltak, úgyhogy sanszos, hogy a nagy UPDATE még vár ránk idén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva