Counter Strike

Gyűjtőcikk: Shotgun buff és nerf egyszerre, Major ládák és matricák, új Pinek


125 Megás update-re virradtunk, lássuk a legfontosabb változásokat egy helyen!

Nagyon reméljük, hogy nem ez lesz a szokásos nagy téli update! Azoknak eddig mindig “Winter Update” volt a nevük, és méretben is nagyobbak voltak, úgyhogy sanszos, hogy a nagy UPDATE még vár ránk idén. A Valve ugyanis a Major cuccokon kívül alig hozott be valamit, rengeteg infót megint csak az adatbányászoknak köszönhetünk.

Megjöttek a Major matricák

A Major rendszert 2018-ra teljesen átalakította a Valve, így már január 12-én kezdődik, összesen 14 napos lesz. A Majorhoz járó csapatmatricák és aláírások így korábban megérkeztek a szokottnál, már bonthatóak is. Árak, típusok és minden infó ebben a cikkben:

Megjöttek a 2018-as Major matricák – gamer.hu

Az ELEAGUE Bostonra szánt csapat és játékos matricák már kaphatóak a játékon belül. Kísértetiesen hasonlítanak a 2017-es atlantai matricákra de ki bánja, a lényeg hogy itt vannak! Az ELEAGUE Boston emléktárgyai közül négyféle közül vásárolhatsz. Csapat matricák: Fegyverre ragasztható matrica, amit holo és foil változatban is megtalálsz a piacon.

Megjöttek a Major ládák is

Ha eddig bárki izgult volna, vajon idén is lesz-e !drop, az most már megnyugodhat. Természetesen csak a meccsek alatt lehet kapni majd belőlük, de a kinézetüket már most előbányászták nekünk. Pont olyan, mint az eddigiek!

Óriás shotgun átalakítás

A 4 játékban lévő shotit alaposan megvariálták a fejlesztők. Változik és fixre beáll az első golyók mintája és a spray-nél előkerülő szórási mintázat is. Lehet tehát tanulni mostmár a shotiknál is, mikor hova kell vele célozni.

Teljesen kicserélte a shotgunokat a Valve, mostantól sokkal használhatóbbak – gamer.hu

4 fegyver lövését is alaposan megvariálták a fejlesztők. Változik a szórás, a spray pattern és az ugrás közbeni lövés is. Érkezett három változás, amiből kettő teljesen jó, a harmadik nem annyira, de megérthető. Fontos tudni, hogy ezek az update-ek még nem élesek.

Új pinek érkeztek a játékba

Megjöttek a Harmadik Széria kitűzői, ismét 11 ingame Pin jött a játékba. Néhány közülük nagyon meredek, de az áruk is biztos borsos lesz!

Megjöttek a harmadik szériás Pinek képei, vegyes érzések a kinézetek kapcsán – gamer.hu

Azt már régóta tudtuk, hogy hamarosan megérkeznek, illetve azt is, milyen Pinek várhatóak. Mégis csalódtunk picit az eredményben. November végén már lehetett tudni, hamarosan új Pinek érkeznek a játékba. A kitűzők látványterve azonban elrejtve pihent valahol, egészen mostanáig.

Holiday Cheer küldés

Küldhetsz ajándékot egy társadnak, a meccsen szereplő 9 másik játékosnak, vagy a téged nézők közül 25 játékosnak is.

Hibajavítások

Apróbb javítások érkeztek a közelmúlt problémáira:

  • rendbe tették a random disconnect hibát
  • a kliensoldali összeomlásokat
  • a játékosok nevéből kiszedték a nem ascii karaktereket

Néhány apróbb, de annál idegesítőbb hiba, ami egy ideje már bosszantotta a játékosokat. De a nagyobb hibák fölött megint szépen szemet hunytak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva