League of Legends

Hoppá, Teemo saját játékot kap – Jön a Teemo’s Adventures!


A váratlan játék első jelei Kínában ütötték fel a fejüket.

A League of Legends 2009-es megjelenése óta több spin-off minijáték látott már napvilágot, ilyen volt többek között a Cho’Gath felfalja a világot, vagy a Blitzcranket reflektorfénybe helyező telefonos játék. Legutóbb nyáron találkozhattunk egy, a League of Legends világából merítő játékkal, ez volt a Ziggs’ Arcade Blast.

Mondjuk a legutóbbi, Ziggs-et és az Arcade világot felvonultató játék egy belsős projekt és kihívás volt, a fejlesztőknek ugyanis kizárólag 48 órájuk volt elkészíteni egy játékot, ami nem csak, hogy működőképes, de mindenki számára elérhető. A két napon keresztül folyamatosan alakítgatott játék végül elkészült, egy kétdimenziós platformert kaptunk, amiben Battle Boss Ziggs-el kellett legyűrnünk ellenfeleinket, majd pedig a legvégén Battle Boss Brand-en verhettük el a port.

Mario nyomdokaiba lép Ziggs – Új játék a Riottól!

Úgy tűnik nem szeretne leállni ezekkel a játékokkal a Riot Games, ugyanis Kínából kikerült most egy egészen érdekes információ. Mostanra már biztosan sokan tudják, a League of Legends-et fejlesztő és jegyző Riot Games a kínai Tencent tulajdonában áll. A Tencent Kína legnagyobb technológiával és játékokkal foglalkozó vállalata, az idei év játékbevételeinek 51%-át birtokolta a cég a térségben. A legfrissebb kínai médiaértesülések szerint, a Tencent szabadalmat nyújtott be a következő címre: 提莫历险记. Kínaiul ezek a karakterek nem mást jelentenek, mint Teemo’s Adventures, tehát Teemo Kalandjai. Egyszemélyes PC játékként van nyilvántartva, ami a későbbiekben letölthető formában fog napvilágot látni. Hogy pontosan milyen jellegű játékra számíthatunk ezeken a kereteken belül, azt még nem tudni. Se specifikus információ, sem képek nem állnak a rendelkezésünkre még, kizárólag ez a média-morzsa.

A Riot Games alapítói új játékok készítésébe fognak!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Riot Games szeretné ténylegesen oda tenni az “s”-t a vállalat nevébe, azaz a League of Legends mellé más játékot is szeretnének fejleszteni. Marc Merrill és Brandon Beck például már vissza is léptek a cégvezetésből, hogy újabb játékok fejlesztésével foglalatoskodjanak. Hogy az új, Teemo köré épülő játékban benne van-e a kezük, sajnos még nem tudni. Ahogy azt sem, hogy ez is egy minijáték lesz, vagy esetleg egy kidolgozott, történet orientált szoftver.

Mi kifejezetten örülnénk egy Crash Bandicoot-szerű Teemo-s platformernek. Bár, ez valószínűleg csak álom marad…

Ti milyen játékot tudnátok elképzelni Teemo főszereplésével?

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva