Counter Strike

Nem minden hős visel köpenyt: FalleN adományából utazik versenyre az ellenfél


A kolumbiai csapat gyűjtést indított, hogy elindulhassanak a WESG dél-amerikai selejtezőjén. Aztán jött FalleN és kisegítette őket a bajból.

Nem akármilyen tettet hajtott végre FalleN, akit a brazil CS:GO keresztapaként is ismerünk. A Games Academy, vagyis a brazil utánpótlás egyik legfőbb támogatója ezúttal a kolumbiai riválisoknak nyújtott segítő kezet.

A sztori sickLy, a kolumbiai kapitány üzenetével indult. A játékos elmondása szerint hazájuk pocsék internet kapcsolata miatt Brazíliába kell utazniuk a selejtező miatt. Még az online selejtező lejátszása is 6 000 dollárba kerül tehát nekik.

Mindezt egy hét alatt kellene összeszedniük, ehhez kérték a közösség segítségét adománygyűjtés formájában.

Igazi karácsonyi csoda lenne, ha összejönne ilyen hamar, gondolnánk. Kivéve akkor, ha ismerjük a “flusha sztorit”, a fnatic akkori játékosa kifizette FalleN-ék LAN-ra jutási költségeit, amiért a brazilok azóta is hálásak. És most továbbadták a jótettet FalleN segítségével.

Egyedül bedobta az összeg majdnem felét, és szállást ajánlott a srácoknak Brazíliában. Mindezt ugye úgy, hogy a kolumbiai csapatnak Brazília, Chile, Argentína és Peru legjobbjaival kell megküzdenie a 1,5 millió dolláros döntőre szóló helyekért.

Vagyis FalleN ellenfélként segíti a bajba jutott csapatot, ami csak még tovább emeli a dolgot mindenki szemében.

Ezúttal is beigazolódott a mondás, miszerint nem minden hős visel köpenyt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva