Hearthstone

A Face Huntert nem érdekli a meta! Így érdemes most összerakni


Dimk nagyon simán ment Legendbe ezzel a verzióval.

Amióta létezik a Hearthstone, nagyjából azóta van Face Hunter is, melynek ugyan mindig is megvoltak a jobb és a rosszabb periódusai, de – főleg alacsonyabb rankokon – szinte mindig lehetett vele némi gyors sikerélményhez jutni. Nincs ez másképp most sem, ráadásul néhány újonnan megjelent lapnak köszönhetően újból komoly fenyegetést jelent a pakli.

Az eredményességre sem lehet panasz, hiszen értő kezekben nagyon jó számokat tud produkálni a deck. És bár a mostanság népszerű Priest és Warlock deckek nem feltétlenül jelentik számára a legjobb matchupot, Dimk példája jól mutatja, hogy ezek ellen sem kell kétségbe esni, olyan simán ment el ugyanis Legendig a paklival, mint ahogy a forró kés megy át a vajon. Íme az ő verziója:

Dimk Face Hunter paklija
Kód: AAECAR8CrwSRvAIOqAK1A6gF1AXZB+sH2wn+DOq7AuTCAo7DAvvTAuHjAovlAgA=

A Face Hunter leginkább két lapnak köszönheti, hogy ismét számolni kell vele komolyabban:

  • A Dire Mole személyében egy nagyon erős 1-drop targetet kapott a Crackling Razormaw, illetve a Houndmaster.
  • A Candleshot lehetővé tette, hogy a Southsea Deckhand közreműködésével bekerüljön a kalóz-csomag a deckbe, emellett nagyon jól bevédi a boardunkat a korai játékban.
Kép: Hearthpwn

Az új lapok közül természetesen nem hiányozhat a szinte mindenhova kötelező Corridor Creeper sem, a többi lap pedig már a régebbi szettekből került ki, igazi meglepetést nem találni az összeállításban.

Aki tehát a nagyon agresszív és gyors deckeket szereti, annak – az Aggro Paladin mellett – leginkább ezzel érdemes próbálkoznia mostanában. Irány az arc!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva