Counter Strike

CS:GO X-akták: 2017 legváratlanabb jelenete, a bárszékek B-röviden!


A WESG barcelonai döntőjében szúrta ki a kommentátor, hogy indokolatlan tárgy került a pályára. De hogy honnan, az totál rejtély.

Megmagyarázhatatlan dolgok szinte naponta történnek a CS:GO-ban. Nem adja be a játék a fejest, előjön egy új bug a pályákon vagy éppen a textúrák tűnnek el kör körben.

Ezeken már meg sem lepődünk, szinte mindennaposak, de pont így szeretjük ezt a játékot.

Vannak azonban olyan szituk, amire még a sokat látott CS:GO veteránok is felkapják a fejüket. Például arra, ami a WESG európai döntőjén történt Mirage-on. Egyszer csak a semmiből bekerült két bárszék B-rövidre.

A spanyol kommentátor szúrta ki és mutatta meg szabad kamerával a nézőknek a furcsaságot. A helyszínen a játékosok ebből semmit nem tapasztaltak, ott voltunk, emlékeznénk rá.

Magyarázat azonban nem született rá, hogy a GOTV-n miért és honnan bukkant fel ez a hiba?!

Viszont azt tudjuk, hogy nem ez volt a rejtélyes bárszékek első feltűnése. Korábban a Redditen futott már egy kört a téma, 2016 márciusában már kiszúrta valaki egy meccs közben.

Ugyanúgy Mirage, ugyanúgy spectate közben és pont ugyangyott B-röviden. Az egyetlen különbség annyi, hogy itt 3 széket látunk, Barcelonába csak kettő mutatta meg magát.

A sokat látott Reddit-huszárok is értetlenül álltak a dolog előtt. És azon kívül, hogy olyan (egyébként teljesen jó) vicceket sütöttek el, mint: biztos CHAIR-ity stream volt és társai, válasz nem született.

A székek ha éppen kedvük tartja megjelennek röviden, de csak a nézők számára. A játékosoknak láthatatlanok maradnak. Aki tudja mi ez, miért van és hogy idézhető meg, üzenet formájában várjuk a megfejtéseket! Nekünk fogalmunk nincs, mi ez, számunkra 2017 egyik megfejtetlen rejtélye.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva