PUBG

Mi történt a Gamescom kulcsokkal? Lassan érkeznek az új ládák?


Szerencsére nem kell semmi rosszra gondolnunk.

Pár hónapja azt ígérték a fejlesztők, hogy a láda kikerülése után is bármikor vehetünk majd kulcsot a meglévő Gamescom ládáinkhoz. Azonban most még sincs erre lehetőség, mi történhetett?

Aggodalomra semmi ok, a kulcs nem vész el csak átalakul! 😀

The crate key you may know by the name of Gamescom Invitational Key has changed it’s name. This doesn’t meant that it is no longer available, in fact soon it will be more widely used than before. The purpose of the change is to accommodate an introduction of a new crate that will also accept the very same key. In view of the above, purchasing the keys has been suspended temporarily to to allow us to implement all the required changes. We hope for your understanding. You will be able to buy the keys again within a week’s time.

A fenti szöveg a fejlesztők által kiadott közleményből származik. A Gamescom Invitational Key-t csak szimplán átnevezték. Ez nem azt jelenti, hogy többé nem lesz elérhető, sőt! Hamarosan szélesebb körben lesz használható mint előtte, mert egy újonnan érkező láda kinyitására is alkalmas lesz.

Ezen fejlesztések miatt van jelenleg szüneteltetve a kulcsvétel játékon belül.

Mostantól “THE FIRST KEY” néven találhatjuk meg a Gamescom kulcsokat

 Ami még számunkra érdekes lehet, az a következő sor: “You will be able to buy the keys again within a week’s time.” – Azaz kevesebb mint egy héten belül újra vehetünk kulcsokat. A steamdb.info adatai alapján a játékban már megtalálhatóak a ládák és a skinek, már csak aktiválni kell őket. Vajon jövő hét elején érkeznek  is az új ládák már? Ki tudja….

Az érkező két új láda a DESPERADO CRATE (ez lesz a kulccsal nyitható láda) és BIKER CRATE neveket viseli. A ládák nevére kattintva láthatod azok várható tartalmát is.

A PIONEER láda témáját tegnap már kitárgyaltuk, ezt az alábbi linken megtalálod:

 

Új láda, sárgás kép? Tisztázzunk pár dolgot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva