PUBG

Új jelöléseket kapott a 8x is? Nem probléma, megmutatjuk, hogy használd őket két a sniperen!


A 4x után megnézzük a nagyobb testvérét is WackyJacky videója alapján.

Miben lett más a 8x?

Az 1.0-ás verzióban a 4x változásai mellett természetesen hozzányúltak a 8x-hez is. Nemcsak a jelölések lettek lecserélve, hanem kapott egy egész kis hasznos tulajdonságot is: lehet állítani a zoomolás mértékét.

Hogy működnek a jelölések?

Ahogy a 4x-nél sem, így ennél sem tudjuk használni a régi jelöléseket. Nézzünk akkor meg pár állomást!

100m

Itt természetesen nem ér minket meglepetés, a célkereszt középpontja itt is pontos.

200m

Most sincs meglepetés, a logikusnak tűnő következő pontot kell használnunk ha 200 méterre szeretnénk lőni.

300m

Ajj-ajj, már megint az a fránya 300 méter…itt kezdődnek a bajok! Jól láthatóan a 8x-nél is a Kar98k fegyvert vették alapul, hiszen a német mesterlövészre felszerelve tökéletesek a jelölések.

800m

Elég nagyot ugrottunk, de felesleges időpazarlás százasával végigzongorázni a képeket, főleg ha színtisztán látható a 300-700 méteres jelölések helye is. Amit érdemes megjegyezni: 500 méterig tökéletesen pontosak a jelölések Kar98k esetén, SKS-ről sajnos már nem mondható ez el.

Fél kilométer felett azonban már eléggé kaotikusak az állapotok, nem tudunk megfelelően hagyatkozni a jelölésekre. Azonban van még egy érdekes tény amit leolvashatunk. Ezt egyelőre nem árulom el, de nézd meg csak jól a jelöléseket (kis segítség: 600m felett!).

Milyen következtetést vonhatunk le a fent látottak alapján?

  • Kar98k használata esetén tökéletesen használhatjuk a jelöléseket egészen 500 méterig.
  • SKS esetén a jelöléseket nem tudjuk pontosan alkalmazni,így el kell gondolkodnunk azon, hogy inkább a zerozás lehetőségét használjuk ezen a fegyveren.
  • Ahogy a 800 méteres képnél említettem, van egy érdekes adat: az SKS bullet dropja 600 méterig kevesebb mint a Kar98k dropja, felette viszont megcserélődnek ezek az értékek.


Erről a képről tökéletesen le is olvashatjuk ezt, az egyik tengely a jelölések számát takarja (aim point number), a másik pedig a célpont távolságát (distance to target).

 

 

Forrás és képek: LINK!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva