PUBG

Több mint tízezer néző követte streamen a TheVR PUBG kupa eseményeit!

Arpi - Kondor Árpád - 6 éve Címkék: pubg, thevr,

Gratulálunk Foda és Konti párosának a győzelemhez!

Végre elérkezett ez a nap is, 2 perc alatt elfogyó jegyek, hihetetlen hype jellemezték eddig ezt az eseményt. Természetesen a verseny napján sem fogyott el a lendület, több mint tízezer ember követte a rendezvényt a Twitch streaming platformon.

Irány a Bálna! Itt a TheVR Duo kupa 30 döntős csapata

A fiúk már a döntőt megelőző napon elkezdtek információmorzsákat megosztani az instagram profiljukon is. Igazi UAZ és Dacia autók, valódi Chicken Dinner? Ez bizony nagyon jó lesz!

A fiúk zseniális belépőjéről sem szabad elfeledkeznünk, ezt az alábbi instagram posztban meg is nézheted újra:

Az első meccset a GETROITZLUL és HULLA_SZILVA alkotta WSE PUBG csapata nyerte. Így ők már magabiztosan vághattak neki a következő mérkőzésnek. A második küzdelem végén már Konti és Foda párosa örülhetett a csirkevacsorának.

Ekkor már 600 ponttal az élen indultak el Fodáék a harmadik meccsre, ahol bár a végjátékig nem jutottak el, rengeteg killel gyarapították pontszámaikat. Az 3chotrade csapatából Hol3s egy eléggé kiélezett 1 vs. 2 szituációval behúzta ezt a fordulót. Így a negyedik meccsre már ők is megérkeztek a dobogóra.

Az utolsó harc a szigeten nagyon izgalmasnak ígérkezett, nem volt teljesen biztos még a győzelem senki számára, annak ellenére sem, hogy az első helyezett elég tetemes előnyt harcolt ki magának:

Az utolsó meccs előtti állás

Vajon kié lesz ez a kupa? Itt sem bízták a véletlenre Janiék a dolgot: AKM, serpenyő, és még az esemény logója is szerepel a kupán. Nagyon szép trófeát vihet haza a nyertes csapat.

A negyedik mérkőzést a zsiroskenyer1 és Csarga alkotta TEAM LSL csapat nyerte meg. Bár Foda a 4. forduló közepén meghalt, Konti okos és passzív játékkal a harmadik helyig vitte a csapatát, ennek hála összesítésben az Esportready csapata nyerte meg az eseményt, így ők vihetik haza a videókártyákat és a kupát. Gratulálunk nekik!

A dobogósok:

  1. Esportready – ASUS ROG STRIX GEFORCE® GTX 1070 TI ADVANCED EDITION 8GB GDDR5 (2DB)
  2. Team LSL – ASUS VG278Q GAMING MONITOR (2DB)
  3. TRIGG – ASUS ROG CLAYMORE MECHANIKUS BILLENTYŰZET (2DB)

A TOP 3 ( Team LSL, Esportready, TRIGG )

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a kupa fordulói során, a TheVR csapatát ismerve nem kell sokat várni a következő ilyen eseményre. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva