Counter Strike

Hogy mennyi?? – Az 5 legdrágább sticker a CS:GO-ban!


Ezek a matricák drágábbak még a legtöbb fegyvernél is, ki ad ki értük ennyit?

A legdrágább stickerek természetesen mind az első EMS Katowice 2014 kapszulából valóak. Ezeknek az ára valamilyen brutális mértékben ment fel és folyamatosan csak felfelé tart jelenleg is az értékük. Na de miért? Azért mert szinte senki nem raktárazott be belőle annak idején, hiszen mindenki azt hitte, hogy a következő alkalommal is ugyan ezek a matricák lesznek majd, hasonló kinézettel, na meg abba se gondoltak bele az emberek, hogy a verseny végeztével már nem lehet őket megvásárolni. A legtöbb matrica pedig a fegyveren végezte. Így jártam én is, egy LGB Holo ment az alap AK47-re, mert az jól mutat, a Titan Holo meg ment az AWP Graphite-ra. De miért is ne tettük volna rá, 3 $ volt a Titan Holo anno, na de most?

5. Team Dignitas (Holo) | Katowice 2014 – 500 $+

Még az 5. helyezett értéke is 500$ felett van. Számomra érthetetlen miért ilyen népszerű a Dignitas első matricája, egyik fegyverhez sem illik igazán, de valószínűleg alig vett belőle valaki, ezért ment fel ennyire az ára.

4. Natus Vincere (Holo)| Katowice 2014 – 800 $+

A Na’Vi legszebb matricája mind a mai napig. Nagyon jól mutat a fegyveren, na és az ára…

3. Reason Gaming (Holo) | Katowice 2014 – 1000 $+

Karrigan egykori csapata, azóta már számtalan új felállással próbálkozott a Reason Gaming, de nem sikerült a nyomába érni ennek a felállásnak. A logójuk amúgy szerethető és egyedi, valószínűleg ebből sem vettek túl sokat anno.

2. Titan (Holo) | Katowice 2014 – 2000 $ +

Az egyik legszebb matrica az egész játékban. Szinte az összes sötét fegyveren jól mutat a ragyogó kék fénye. Az ára pedig bődületesen magas, a piacon pedig már csak elvétve található meg. A Steam marketen ne is keressük, ezek már redditen cserélnek gazdát.

1. iBUYPOWER (Holo) | Katowice 2014 – 5000 $+

Az iBP-t nem csak a logója tette híressé, hanem ők az első bundázásért kitiltott csapat. Mindössze 3 Major-ön vettek részt. A második logója már korántsem volt ilyen szép,  a harmadikról pedig ne is beszéljünk. Ez a legdrágább matrica a játékban szinte a kezdetek óta. Valószínűleg az is marad, ha csak újra ki nem adja ezeket a skineket a Valve, de erre kevés esély van.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva