League of Legends

[2017] Ezek voltak a tavalyi év legmeghatározóbb kinézetei!


Minőségből abszolút nem volt hiány 2017-ben sem, lássuk melyek voltak a legmeghatározóbbak a kinézetek terén!

A 2017-es év összességében nagy siker volt a Riot Games szempontjából, s igazság szerint a játékosoknak sincs miért reklamálniuk. A szervezet elmondta, két főbb célt tűztek ki maguknak a tavalyi évre, az egyik, hogy belekezdenek az elavult hősök felújításaiba, valamint, hogy a háttértörténeteket elkezdik újrarendezni. Mindkét terület felújítása beindult és egészen jó ütemben halad, így kijelenthetjük, hogy végülis jó irányba haladnak a fejlesztők.

Persze balgaság lenne nem megemlíteni a nagy átrendeződést, ami a klienssel és a rúnarendszerrel történt, ám összességében ez egy, leginkább a 2018-as évet érintő változtatás, így nehezen lehetne a 2017-es célok és megvalósításuk témán belül beszélni róla.

Igazából akkor sem nagyon panaszkodhatunk, hogy ha nem figyeljük a kitűzött célokat, hanem csak szimplán megnézzük milyen munkát végeztek a kreatívok a kinézetek terén. Ami egy kifejezetten érdekes tendencia lett 2017-ben, az a felső-közép kategóriás kinézetek elterjedése. Szinte alig kaptunk 1350 RP-nél olcsóbb kinézeteket, ez a minőség oldaláról egészen jó hírnek mondható, ám azok, akik nem szívesen költenek valós pénzt a skinekre, biztosan nem örülnek ennyire az új iránynak.

Nézzük meg, mely kinézetek voltak idén a legmeghatározóbbak!

Beekeeper Singed

Mégis hogyan maradhatna ki a listából 2017 egyik legnagyobb dobása! Már évek óta könyörgött a közösség ezért a kinézetért, amit tavaly végre el is készített a Riot. A kinézet nagy sikert aratott, ami jó jel a jövőre nézve, remélhetőleg több közösségi-kinézetet is láthatunk majd 2018-ban.

Moocow Alistar

Érdekesség, hogy a tavalyi év egyik legmeghatározóbb kinézete éppen az, amelyik az egyik legolcsóbb is volt. Alistar nem csak az amatőr játékosok szívét rabolta el új kinézetével, a kompetitív érát is elsöpörte kolompolásával!

Pulsefire Caitlyn

Tekintve, hogy a játék első Ultimate kinézete egy Pulsefire skin volt, valószínűleg nem sokan számítottak arra, hogy valaha is lesz egy második, ebbe a témába illő kinézet. Caitlyn öt év után kapta meg a legújabb Pulsefire kiadást, ami az igazat megvallva, kenterbe verte az elsőt. Ugyan a Riot Caitlyn kinézetének megjelenésének apropóján felújította valamilyen szinten Ezrealét, azt kell, hogy mondjuk, minőségileg, az olcsóbbnak számító Pulsefire Caitlyn éri meg jobban. Ráadásul ez az első és eddig egyetlen olyan kinézet, ahol Caitlynen nincs kalap…

Nightbringer Yasuo / Dawnbringer Riven

Az első két olyan kinézet a játék történelmében, amikor tematikus küldetéseket, közösségi missziót és külön háttértörténetet kaptunk egyszerre a megjelenésekhez. Pár hétig mindenki a legújabb megjelenések lázában égett, s a játékosok teljesítményétől függött, hogy Yasuo és Riven harca milyen végkimenetellel végződik. A főpróba kiválóan sikerült, a játékosok imádták ezt az új lehetőséget, azóta pedig már több ilyen jellegű esemény látott napvilágot kliensen belül.

Arclight Yorick

Yorick kinézete nem azért került bele ebbe a felsorolásba, mert annyira eget rengetően fantasztikus lenne, hanem azért, mert senki sem hitte, hogy valaha látni fogjuk! Hat hosszú évet kellett várni arra, hogy a sírásó egy újabb kinézetet kapjon, s ugyan tényleg egy egész emberöltőnek tűnt, legalább a skin stílusosra sikerült. Nem váltja meg a világot, de legalább jött valami!

God Fist Lee Sin

Szinte nincs is olyan Jungler, aki ne szeretné Lee Sint. Technikás, abszolút nem egyszerű karakter, ám valahogy mindig olyan helyzetben van egyensúly-téren, hogy mind a szóló rangsorolt játékokban, mind pedig a kompetitív érában fel-fel bukkan. Így kézenfekvő volt, hogy kapjon egy egészen drága, ám legalább ennyire minőségi kinézetet. Érkezett is az előrejelzés, a God Fist Lee Sin 2017 egyik legnagyobb durranása lett. Nem csak azért, mert tényleg fantasztikusan néz ki, hanem azért is, mert vették, mint a cukrot! Nem is telt bele túl sok idő, a téma következő szereplőjét már be is jelentették, 2018 egyik legelső kinézete Jax-é lesz, s a God Staff névre fog hallgatni…

PROJECT: Vayne

 

Vayne legújabb, legendás kinézete nyerte a reddit.com League of Legends szekciójának “Az év skinje” szavazását, s az igazat megvallva, ezzel a döntéssel nem nagyon tudunk, de nem is igazán szeretnénk veszekedni. Stílusos, szép, ötletes és egy motor. Van itt minden, ami ahhoz kell, hogy a Vayne mainek kifacsarják a pénztárcájukat ezért a gyönyörűségért. Abszolút megérdemelt a közösség kedvence díj!

Természetesen lehet veszekedni a lista kapcsán, elvégre ez a téma sosem lesz teljes mértékben objektív. Mi igyekeztünk olyan pontokat keresni, ami hatással volt a skin-piacra, újat alkotott, vagy váratlant húzott. Persze bőven lehet olyan kinézet, ami a gyűjtögetés során elkerülte a figyelmünk, így ha a Te kedvenced nem került fel a listára, nyugodtan tudasd velünk egy indoklással a komment szekcióban!

Sikeres 2018-as évet kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva