Hearthstone

Kezdőknek: ingyen megszerezhető lapok a Hearthstone-ban


Minden újoncnak ezekkel érdemes kezdenie.

Bár a Hearthstone-ban – a Basic lapokat leszámítva természetesen – alapvetően csomagok nyitásával bővíthetjük gyűjteményünket, akad egy-két kivétel, amiket a kezdő játékosoknak érdemes kihasználniuk. A Kobolds and Catacombs megjelenésekor például mindenki kapott egy ajándék Legendary fegyvert, de ezen túl is akad néhány lap a játékban, amit egyszerűen és “ingyen” meg lehet szerezni.

Ha most kezdted a játékot, akkor ezeket üsd ki mindenképpen!

Random Hero lap

A Frozen Throne Adventure bevezetőjét (Prologue) mindenképpen érdemes megcsinálni: nemcsak azért, mert nagyon könnyű, hanem mert egy véletlenszerű Hero lap jár érte. Ezek szinte bármilyen class pakliba beilleszthetőek, ezért kezdetben óriási hasznát fogod venni!

Kép: Hearthpwn

Firelands Portal + Enchanted Raven

A Frozen Throne-nal ellentétben a játék utolsó klasszikus Adventure kiegészítője, a One Night in Karazhan alapvetően fizetős, ám a Prologue szerencsére itt is ingyenes. Ezt pedig érdemes is teljesíteni, hiszen két lap is jár érte: a Firelands Portal a legtöbb Mage pakliba kötelező, nagyon erős spell, az Enchanted Raven az Aggro és a Beast Druid egyik legjobb olcsó lénye.

Kép: Hearthpwn
Kép: Hearthpwn

C’Thun + Beckoner of Evil

Ezen két lap esetében az “ingyenes” jelzőt idézőjelbe kell tennünk, ahhoz ugyanis, hogy megkapd őket, kell bontanod egy Whispers of the Old Gods csomagot, vagyis egy 100 goldos befektetésről beszélünk. Ha azonban megteszed, akkor ajándékba megkapod a pakk mellé a C’Thun és a Beckoner of Evil lapokat is – a “C’Thun-csomag” (kiegészítve olyan olcsóbb lapokkal, mint a Twilight Elder, a C’Thun’s Chosen vagy a Dark Arakkoa) egészen jól tud működni egy kezdő pakliban, így abszolút megéri.

Kép: Hearthpwn
Kép: Hearthpwn

Mielőtt tehát bármit vásárolnál vagy craftolnál a játékban, érdemes megnyitni a fenti lapokat (meg persze az összes Basic lapot a hősök fejlesztésével), hogy minél nagyobb indulókészlettel vághass neki a Hearthstone lényegi részének!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva