League of Legends

Hibázott a Riot, akciósan tér vissza a szerver váltás!


Egy ideje már nem lehet szervert váltani, ám, amint visszakerül a lehetőség, olcsóbban tehetjük majd meg mindezt.

Ősrégi funkció a szerver váltás, ám már lassan hónapok óta nem elérhető azoknak, akik élni szeretnének a lehetőséggel. Természetesen tervben van a visszatérés, s a Riot mindezt egy akció keretein belül fogja megtenni.

Ha a barátaid más szerveren vannak, vagy csak szimplán ráuntál az aktuális szerveren játszó emberekre és váltani szeretnél, sajnos most mindezt nem tudod megtenni, mert a szerver váltás lehetősége szünetel. Még októberben jelentette be a Riot, hogy leállítják a szerver cserét, ugyanis érkezett az előszezon, ami a meghatározó változtatások nyitott béta tesztjének is megfelelt, ráadásul a szezonvégi jutalmakat is ki kellett osztani, így csak kavarodás lett volna, ha a játékosok ebben az időszakban kezdenek el barangolni a szerverek között. A szerver váltás várható visszatérését november 20-ra datálták, ám nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, ez nem nagyon jött össze. A lehetőség visszatérését egy technikai probléma miatt tolták tovább.

Forrás: Riot Support

Még november 21-én írt egy rövid közleményt erről a Riot, s a váltani kívánó játékosoktól türelmet kértek. Később érkezett egy újabb bocsánatkérő poszt a League of Legends Boards fórumra, ahol még további 5-6 hét türelmet kértek. Ez az időszak letelt, s újból elővette a témát a szervezet.

Egy Reddit felhasználó éppen arról beszélt bejegyzésében, hogy emiatt a technikai probléma miatt ellehetetlenült a fő felhasználójától és nem gondolja fairnek a Riot hozzáállását a témában. Nem kellett sokat várni, érkezett is egy Riot Games alkalmazott, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

“Már a javítási munkálatok vége felé közeledünk, a szerver váltás lehetősége várhatóan már januárban, vagy legkésőbb február elején újra elérhetővé válik. Természetesen kompenzáljuk az elnyújtott szünetet egy leárazással, mindenki, aki a funkció visszatérte után szervert szeretne váltani, akciós áron teheti majd meg mindezt. Reméljük ezzel valamilyen szinten ellensúlyozni tudjuk a kellemetlenséget, amit okoztunk!”

Ugyan még mindig nem elég pontos a funkció visszatérésének dátuma, de legalább már a váltani kívánó játékosok körülbelül láthatják, mikor lesz lehetőségük a cserére. Ráadásul olcsóbban, mint normál esetben tehették volna.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva