Counter Strike

Sorsdöntő meccset játszik ma az eXtatus: ha nyernek az AGO ellen, elveszítik frozent


Nehéz helyzetben lép ma pályára a szlovák csapat. Kiharcolhatják az ESL Pro League szereplést, de ezzel együtt bukhatják legjobb játékosukat is.

A szlovák eXtatus és a lengyel AGO egyaránt élete nagy lehetősége elé néz ma délután. A két csapat egymás ellen játszik az ESEA MDL 26 döntőjében, ahol hatalmas a tét:

a győztes rögtön bejut az ESL Pro League 7. szezonjának mezőnyébe.

A vesztesnek is marad persze lehetősége erre, de az már egy baromi nehéz út. A vesztes ugyanis a GODSENT, a Na’Vi és a Space Soldiers társaságában küzd tovább, az utolsó 2 kiadó helyért.

Forrás: HLTV

Vagyis mindkét fél nyerni akar ma, hiszek karrierük fordulópontja lehet a feljutás. Kivéve szegény frozen, akit továbbra is büntet a sors fiatal kora miatt. Az ESL Pro League szabályzata ugyanis nem teszi lehetővé 16 év alatti játékos indulását a Pro League-ben.

Így ha nyerni is tud az eXtatus és feljutnak, frozen nélkül kell majd játszaniuk.

A szlovák csodagyerek csak idén tölti majd be a 16-ot, pont júliusban a nyári CS:GO szünetben. Vagyis az ESL Pro League 7. szezonjáról fixen lemaradna a szabályok miatt. Ha most kijut, és bent is marad az eXtatus, a 8. szezonba debütálhatna, de az még nagyon messze van.

Az eXtatus tehát mindenképp saját kezébe harap majd a mai meccs után, csak a kérdés, hogy a két rossz közül melyiket kell átélniük? 3 elitcsapattal kerülnek össze a vereség után, vagy a győzelem után elköszönnek fél évre egyik játékosuktól? Mert a Pro League-ben való bent maradás érdekében fixen hívnának egy erős beugrót, és gyakorolni is vele gyakorolnának a meccsnapok előtt. A jelenleg csapat nélküli Zero például egész jó választás lehet a posztra.

A délután 4-kor kezdődő meccsen kiderül!

Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva