Counter Strike

A Pixel még mindig nem tudja, mi lesz a SEC döntővel – DEvvel beszélgettünk


Amilyen bravúrosan lejutottak, olyan rosszul jöttek az utána következő hetek, még mindig nagy a bizonytalanság.

Emlékeztek még erre? Naná, hiszen közel egy hónapja történt, mikor a sikeres kvali után aaron bemondta, ő lelépne. Most ott tartunk, hogy nincs egyetlen fix magyar csgo csapat sem, a GameAgents kötelékében jelenleg sem aaron, sem Camper nincs ott. Helyettük külföldiekkel próbálkoznak a srácok, elég ködös az ottani események alakulása.

BRÉKING: Három magyar együttest is érint, új sztárcsapatot épít az ex-GameAgents

Aztán kiderült az is, hogy plum semmiképp sem akar így már játszani, szóval rögtön két beugróról szóltak az első hírek:

A Pixel két beugróval megy a SEC döntőre, ugye kitaláljátok kiket visznek?

A csapatkapitány DEvtől, mindenki kedvenc clutch-királyától most újra megkérdeztünk pár dolgot a versennyel kapcsolatban. A beszélgetés alatt a következő információkat sikerült megtudnunk tőle a SEC-ről:

  • Nem nagyon van már kedvük játszani, ő maga például már 3 hete nem CS-zett. Szerinte mindenkinek jobb is az élete nélküle (Ezzel azért vitatkoznánk, de haladjunk).
  • A barátság nem bomlott fel közöttük, ugyanúgy együtt játszik a dev-plum-bodito-bzt négyes, csupán más játékokat, pörgetnek: Rainbow Six Siege, PUBG.
  • Visszatérve a CS-re, plum már semmiképp sem akar játszani. Bár ahogy DEvnél is sokszor volt eoc (end of career), az alapján itt is újra eljöhet majd valami, valamikor.
  • E-sport szinten nem tervez/terveznek mással, DEv csak a CS:GO-t tudná versenyszerűen játszani, de azt most nem akarják ugye.

Csapat tehát még éppen van is, LAN-ra is lenne kivel menni, de egyszerűen úgy tűnik, kiégtek a srácok. Nem a játékban, az még tetszene is nekik. Csak az örök kavarások, idegeskedések helyett most a nyugit keresik.

És könnyen lehet, hogy ennek egy LAN-döntő látja kárát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva