Counter Strike

Megjött 2018 eddigi leghasználhatatlanabb statisztikája a profi csapatokról


Valaki nagyon unatkozhatott, hogy még ezt is lemérte... De most már legalább tudjuk, melyik csapat játékosainak van összességében a leghosszabb neve.

A kérdés csak az, kíváncsiak voltunk-e erre egyáltalán? Akár igen akár nem, kiszámolták nekünk a Top10-es csapatok nevének átlagos hosszát. Fogták minden játékos nickjét, összeadták a betűk és karakterek számot, a kapott értéket pedig elosztották a csapattagok számával és BUMM …

még csak január 5-én járunk de már most megvan az év talán legfeleslegesebb statisztikája.

Forrás: Reddit
  • Látható tehát, hogy a FaZe és a Cloud9 nagyon vezetnek, köszönhetően olofmeister (10) és a szintén nem rövid Skadoodle (9) közreműködésének.
  • Az abszolút rekorder természetesen itt is, mint szkanderben is Papito, pashaBiceps (11) tehát a leghosszabb elitnév. Kár, hogy a többieké olyan rövid, hogy összességében csak hatodik a csapat.
  • A legrövidebbek a G2 francia srácai, átlagosan az 5 karaktert sem éri el a nevek hossza. Shox, apEX és NBK- (4) húzza le az átlagot, kennyS fölfelé tolja (6), bodyy meg csak áll középen (5).

Aki eddig kételkedett, mostanra az is biztosan látja, tényleg nem vicceltünk a statisztika feleslegességét illetően.

Pusztán egy kis érdekesség az uborkaszezonra, annak viszont tökéletes!

Illetve plusz egy terület, ahol a NiP legalább még elmondhatja magáról, hogy Top5-ben van. És az irányítás mellett plusz egy érv, hogy miért kell karrigan a FaZe-be.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva