Counter Strike

BRÉKING: Hazatért a tékozló AWP-s. Újra összeállt a Nice Gaming, Camper az ötödik


Rövid GameAgents kaland után a fiatal AWP-s visszatér régi csapatához. Tanulságok és érzések a visszatérés kapcsán.

Bombaként robbant a hír tavaly év végén, hogy a sikertelen WESG szereplés után három helyen is embert váltott a GameAgents. Először ZEN távozott, aki egyébként is csak beugróként érkezett a versenyre, majd a FLASH-mustang párostól köszöntek el.

Gabesson, koloRRR és FLEAV viszont továbbra sem adták fel a tervet, hogy összehozzák a legjobb itthoni CS:GO csapatot.

Ennek érdekében pedig körbekérdeztek kicsit a többi csapat játékosainál is, és hatalmas meglepetésre két fiatal playert is sikerült elcsábítaniuk. Aaron a mostanra épphogy összeszokott Pixelt és a SEC LAN-döntőjét hagyta hátra a lehetőségért. Camper pedig a talán legrégebb óta együtt játszó magyar négyest, a Nice Gaminget.

BRÉKING: Három magyar együttest is érint, új sztárcsapatot épít az ex-GameAgents – gamer.hu

Váratlan fordulat a semmiből! Ismét forgolódás, az ex-GameAgents mellé igazol Camper és Aaron! Bajban a PIXEL és a Nice Gaming, ugyanis mindkét csapat elvesztette 1-1 kiváló játékosát akik Mustang és Flash helyére érkeznek a koloRRR-Gabesson-Fleav hármashoz. Ilyet sem láttunk még: kiforgatták FLASH-t! Tegnap ez a hír jelent meg koloRRR, a fiatal AWP-s Twitterén.

Pedig az N6 múltja is szépen csillogott, a srácok egymásra találása lassan években mérhető. Egy-egy ötödik mindig változott, de a mag egységes volt. Egészen decemberig, ott megszakadt a szép sorozat!

Camper azonban úgy tűnik hamar meggondolta magát, és a rövid GameAgents kaland után visszatért régi csapatába.

A sztori több szempontból is szívmelengető, de még több szempontból szomorú is egyszerre:

  • Egyrészt öröm látni, hogy egy ilyen fiatal játékos, mint Camper képes belátni és elismerni ha hibázott. Egy hónap alatt kiderült ugyanis, hogy hiba elhagynia az összeszokott ötöst egy új, csábító lehetőségért.
  • Másrészt az is komoly, hogy a srácok egy ilyen cserbenhagyásos gázolás után visszafogadják Campert maguk közé. És remélik, hogy ezúttal tényleg marad, folytathatják a készülést a megszokott módon, és nem enged senki az újabb csábításnak.
  • Szomorú viszont azért, mert úgy tűnik ez a GameAgents lineup se jött be. Tényleg ígéretes volt, jó nevekből állt, de valami mégsem mehetett tökéletesen, ha ilyen hamar lemondtak róla.
  • Fáj továbbá az is, hogy a NiceGaming és a Pixel úgy tűnik feleslegesen élt át egy nagyon komoly törést. Mert ha vissza is térnek az eltévelyedett játékosok, a bizalom és a hangulat biztosan nem lesz kezdetben ugyanaz, mint távozásuk előtt. Idő kell majd a társak és a menedzsment részéről, közösen kell a visszatérés mentális feldolgozásán.
  • Végül, de nem utolsó sorban pedig a dolog jó és rossz példa egyszerre a fiatalok előtt. Azt mutatja, meg lehet hülyülni és rossz döntést hozni, mert van belőle visszaút. Ez nem túl hízelgő. De persze azt is láthatjuk belőle, milyen nagy erény a megbocsátás és a csapat érdekét nézni a sikerek érdekében, ezért visszafogadni valakit.

Összességében tehát örülünk is a dolognak meg nem is, de most már leginkább azt kívánjuk:

bárcsak decemberben maradt volna mindenki a helyén!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva