Counter Strike

Kezdődik a Major láz, jönnek az ingyen ládák – Így szerezhetsz dropot!Jól jönne egy 30$-os Cobblestone láda? Vagy esetleg ki is nyitnád a Dragon Lore reményében? Kövesd tanácsainkat és megmutatjuk, hogyan dobhat a játék.

Idén is bőven szórja majd a Majoron a Valve a ládákat, először a történelem során HÁROM HÉTEN KERESZTÜL! Jobb tehát még időben felkészülni idén is, nehogy lemaradjunk róla. Ha több accounttal szeretnéd nézni, az is megoldható, olyankor viszont több twitch fiókot kell létrehoznod, és más böngészőből vagy inkognitó módból nézheted egyszerre több fiókkal is a meccseket.

Mutatjuk hogy kell összekötni a Steam és Twitch fiókodat, hogy essen a láda!

1. Regisztrálj Twitch-re, vagy ha már van profilod, simán jelentkezz be a fiókodba!

2. Ha ezzel megvagyunk, menjünk a beállításokhoz! Jobb felső sarokban lévő menüben alulról a második:

3. Itt a kapcsolatokon belül keressük meg a Steam-et. Felső menüsor jobbról a második, a Steam logót pedig felismeritek majd:

Ha ott van a zöld pipa, akkor már csatlakoztattad és nincs semmi dolgod, ne kattints rá feleslegesen, mert akkor kötheted össze újra. Akinek zöld pipa van, hátradőlhet, csekkoljátok le a biztonság kedvéért.

4. Ha viszont szürke pipa van ott csak, akkor kattints rá, elő is fog jönni, egy csatlakoztatás feliratú gomb.

5. Ezek után előugrik a Steam bejelentkezőfelülete, ezt töltsd ki és utána menj a Sign In/Bejelentkezés gombra. Ez után előjön a mobilos bejelentkeztető, ha össze van kötve a fiókod a mobiloddal.

6. Ha ezekkel megvagy, akkor ránézel a Twitch-en  a kapcsolatokra, és ha mindent úgy csináltál ahogy írtuk, most már szürke helyett neked is ott lesz a zöld pipa.

7. Innen pedig már hátra dőlhetünk és nézhetjük a meccseket. Fontos, hogy csak a meccseket nézők kapnak ládát! Szóval csatlakozz a közvetítésbe és máris várhatod a Souvenir ládákat, amiket a meccsek alatt egész nap ingyen osztogat a Valve. Magyar közvetítés a Gamer.hu csatornáján érkezik, három héten keresztül!

Magyar közvetítés: ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva