PUBG

Hiába a BattlEye, a csalók ellepték ismét a PUBG-t


Úgy tűnik korántsem tökéletes a védelem, rengeteg játékos panaszkodik, a helyzet pedig elég aggasztó.

A PUBG hihetetlen népszerűsége sajnos akarva-akaratlanul is magával vonzza a legutáltabb online állatfajt, a csalók közösségét. A BattlEye úgy tűnik elég jó megoldásnak bizonyul, de azért korántsem 100%-os a védelem, az elmúlt időszakban pedig egyre többen panaszkodnak a fórumokon, hogy ismét elszaporodtak a csalók. A legutóbbi nagyobb takarítás mindössze két hete volt, a tapasztalat viszont azt mutatja, hogy a harcnak még egyáltalán nincs vége.

Hiába a 1,5 millió kiosztott ban, a játékba megérkezett ugyanis a kill cam, ami persze jelenleg még közel sincs tökéletesen implementálva, emiatt sokan tévesen csalóznak le valakit, hiszen csak a kill cam bugol, ettől függetlenül sajnos a cheaterek itt vannak, a legtöbb csaló pedig az ázsiai szerveren található a tapasztalatok alapján.

A legtöbb cheater kínai

A kínai népszerűség és  a nagy számok törvénye miatt a legtöbb csaló kínai, ám a kínaiak egy része direkt nem az ázsiai szerveren játszik, emiatt pedig a hatalmas ping is sokszor problémát okoz. Erre pedig a fejlesztők is felfigyeltek, ezért dolgoznak egy olyan rendszeren, ami kiszűri a magas pinggel rendelkező játékosokat, így ők nem tudnak majd csatlakozni a szerverhez. A játék ára nem mondható olcsónak nálunk a maga 9 000 Ft-jával, ám a PUBG ára Kínában kevesebb, mint ennek a fele, 4000 Ft környékén hozzá lehet jutni a játékhoz.

A BattlEye kikerülése csupán egy dolog, a fentebb látható videó jól rámutat arra, hogy hiába látunk bizonyos objektumokat (pl. köveket), ha azok átlőhetőek. Szerencsére a kéznyújtásos módszer már nem működik, reméljük az objektumokon való átlövést is javítják a Bluehole-nál hamarosan.

A játékosoknak redditen kezd elege lenni a kialakult helyzetből, sokan pedig komolyabb szankciókra vágynak és egyre inkább kezd elterjedni itt is az, hogy a fejlesztők a csalókból szedik meg magukat:

“A fejlesztőknek ideje lenne komolyabban vennie a hackerek helyzetét, nekünk pedig nincs kedvünk együtt élni velük, nem érdekel, hogy mennyit kerestek velük”

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva