League of Legends

A Mecha Rengar skin is változni fog a régi Q visszatérésével!


Szépen lassan visszatér a régi Rengar, ehhez viszont az új kinézetét is módosítani kell majd.

Még mindig tartja magát a Riot ahhoz, hogy visszaadják a közkedvelt orgyilkos Savagery képességének régi formáját. Ehhez viszont a legújabb kinézetének is változnia kell.

Decemberben kaptunk egy gyors betekintést Rengar munkálataiba, a fejlesztők ugyanis végre úgy döntöttek, visszaállítják a Q képességét a régi formájába és kidobják az ablakon a jelenlegi fél-skillshot mechanikát. Hamarosan tehát újra egy autoattackot erősítő képesség lesz, amit újból használhatunk autoresetként is az ellenfeleink eltüntetésekor.

Bréking: Készüljetek fel, visszatér a régi Rengar!

“Ahogyan decemberben bejelentettük, azon vagyunk, hogy Rengar vissza kapja a régi Q képességét. Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk mondani, mivel a “régi-új” forma még nincs teljes egészében letesztelve.”

Meddler kezdetben csak ennyit mondott az esetleges megjelenésről, ám a későbbiekben sikerült valamivel előrébb haladni és az új Mecha Rengar kinézet kapcsán azért már kaptunk egy valamivel konkrétabb információt is.

“A Mecha kinézetet át kell dolgozzuk a régi Q animációhoz, ugyanis ez az egyetlen olyan kinézete Rengarnak, ami nem rendelkezik a régi mechanikához illő animációval. A mini-rework-öt valamikorra a szezon elejére tervezzük, valószínűleg nem fog már beleférni a 8.2-es frissítéskörbe, ám utána már szeretnénk legalább a PBE-n tesztelni a változtatást.”

Rengar sosem tartozott a könnyen egyensúlyban tartható karakterek közé. Még augusztusban írt egy rövidebb közleményt a Riot az orgyilkos kapcsán, ahol elmondták, összességében nem boldogok a dzsungeles helyzetével, s hosszútávon komoly gondok lesznek vele. Akkor még arról volt szó, hogy kap egy még újabb játékmenet frissítést, ám most úgy tűnik, ezt a helyzetet megpróbálják a fejlesztők egy “időgéppel” orvosolni. Végül is működhet, ugyanis a régi Rengar Q egy teljesen más játékrendszerben lett módosítva, lehetséges, hogy az új rúnarendszerbe, valamint  a játék jelenlegi tempójába sokkal jobban fog illeszkedni, mint azt régebben tette.

A Rengar maineknek tehát már nem kell sokat várni addig, amíg legalább a PBE szerveren újra élvezhetik a régi lendületét a karakternek, ám addig is érdemes az élő szerveren minél többet játszani a Mecha kinézettel, ugyanis valószínűleg ebben a formájában megszűnik majd létezni, a régi Q visszatérésével.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva