League of Legends

Bréking: Arctic Ops Gragas, Sweetheart Xayah és Rakan is érkezik a Lunar Revel kinézetek mellé!


Igazi kinézet eső van ma délután, további hármat mutatott be a Riot.

Nem telt bele egy-két óra, máris bővült a mai bejelentési lista, a Lunar Revel eseménnyel járó kinézetek mellé további hármat mutatott be a Riot Games a hivatalos német League of Legends Facebook oldalon.

Már korábban volt arról szó, hogy az idei év valentin-napi kinézetpárosát az alsó ösvény szerelmes duója, Xayah és Rakan fogja kapni, ám mindez idáig csak találgatás volt. Mostantól viszont hivatalos, fiúk-lányok, mostantól nem csak a karakterekkel, hanem egymáshoz illő kinézetekkel is megmutathatjátok a világnak kikkel alázzátok az ellenfeleiteket a League of Legends világában. Ja és persze a valóságban…

Persze itt is érkezett egy meglepetés, a régóta kinézet nélkül hagyott Gragas is kap egy kis törődést a 8.2-ben, vele fog bővülni ugyanis az Arctic Ops skin család. Pontosabban az ő megjelenésével beszélhetünk családról, vagy csoportról, ugyanis eddig csak Varus rendelkezett ilyen kinézettel. Stílusos lett, várjuk a megjelenését!

Mit gondoltok, jó döntés volt, hogy kijátszották a Xayah-Rakan aduászt Valentin-napra, vagy jobb lett volna, ha kicsivel kreatívabbak a tervezők?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva