League of Legends

Háromból kettő – Bemutatták a három új Lunar Revel skint

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: Lunar, Revel,

Ma már írtunk a témáról, majdnem jól tippeltünk.

Tegnap megkaptuk az első teasert, ma pedig be is mutatta a Riot, hogy mire is lehet számítani az idei év Lunar Revel eseményekor. Biztosan kapunk majd küldetéseket és tematikus ikonokat, hangulatjeleket, de valahol titkon mindenki az új kinézetekre vár ilyenkor.

Az idei kínai év a kutya éve lesz, így két határozott tippel ugrottunk neki az idei Lunar Event-nek, Nasus és Warwick kézenfekvő választásnak bizonyultak, s végül be is igazolódott, ők benne vannak a három új kinézetet kapó hős csoportjában.

Ráadásul egészen impozánsra sikerült a két kinézet, a Nasus mainek biztosan le fognak csapni a Lunar kiadásra, s Warwick új skinje is minőségi lett, biztosan sokaknak tetszeni fog.

A harmadik kinézet alanya a legnagyobb meglepetés, ő pedig nem lesz más, mint Lux. Már az előzetesből lehetett tudni, hogy a “fény” motívum fogja kapni a harmadik kinézetet, ám annyi skint kapott már a mage, hogy nem sokan számítottak erre a “fordulatra”, mi is inkább a “SpaceDoggy” becenévvel rendelkező Aurelion Solra tippeltünk. Szépnek szép, bár nem feltétlenül érezzük indokoltnak, azok után, hogy a legújabb Ultimate kinézetet éppen Lux kapta.

Lunar Guardian Warwick, Lunar Guardian Nasus és Lunar Empress Lux hamarosan felkerülnek a PBE-re, s a 8.2-vel pedig bekerülnek majd az élő szerverekre is.

Nektek melyik a kedvencetek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva