PUBG

Videó: Shroud ismét megmutatta, hogy méltó a legnézettebb PUBG streamer címreAmi a legtöbb ember számára szinte lehetetlennek tűnik, azt Shroud mindenféle nehézség nélkül hajtja végre.

Shroudtól már megszokhattuk, hogy általában fölényesen a többi twitch streamer előtt jár a nézőszámot tekintve. A siker érthető, hiszen a  korábbi profi Counter Strike játékos elképesztő profizmust mutat a PUBG-ben, amihez egyik másik streamer sem érhet fel.

Ezt a mostani videó is bizonyítja, ahol Shroud tökéletes célzást, reakcióidőt és helyezkedést mutat be, aminek köszönhetően “könnyedén” megnyeri a lehetetlennek tűnő 1v3-at.

A streamer mostanára a PUBG legnagyobb húzó nevévé nőtte ki magát. Streamjei gyakran átlépik a 40,000-es nézettséget, rajongótábora pedig napról-napra egyre nagyobb.

Manapság még a szokásosnál is többen nézik, ami annak köszönhető, hogy a másik nagy PUBG stremer Dr.Disrespect úgy döntött, hogy szünetelteti a streamer karrierjét családi okok miatt

Dr. DisRespect sikereinek is annyi lehet a megcsalásos botránya miatt

Nagyon úgy néz ki, hogy senki sincs aki letaszíthatná Shroud-ot a PUBG trónjáról, de a kanadai srác mindenképp kiérdemelte a hírnevet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva