Counter Strike

Rögtön két brutál rangadót is kapunk! Kisorsolták a Major első körös meccseit


Tegnap este kikerültek hltv-re az első kör meccsei, illetve csoportok

Na ilyen csoportkört  se láttunk még Majoron, úgyhogy figyeljetek, mert mi is most értjük majd meg, veletek együtt!

Kicsit érdekesen működik a rendszer, ugyebár svájci rendszerről beszélünk, de mégis van 4 kalap, ahonnan sorsolnak. Az együtteseket a továbbiakban majd a win-loss arány alapján pakolják egymás ellen, de első körre is ki kellett valamit találni.

Jól jegyezzétek meg. az a csapat, amelyik háromszor veszít, kiesik a tornáról. Aki pedig 3-szor nyer, továbbjut majd.

Lássuk is a kalapokat, ahonnan sorsoltak:

hltv.org

Tök egyértelmű, ugyanabból a kalapból nem kaphat senki ellenfélt, de mi alapján került a mousesports és a FaZe a 2. kalapba, míg a FlipSid3 az elsőben van? Vélhetően az előző Major végeredményét vették alapul, ahol fél éve a FaZe 0:3-mal kiesett. Mindegy, ezen lépjünk túl, az első kör sorsolásánál az első kalap csapatait sorsolták össze a negyedik kalap együtteseivel. A második kalapból pedig a harmadik kalaposak kaptak ellenfelet.

Íme az első körös meccsek, rögtön két szuper kis rangadóval:

Forrás: HLTV

Egészen izgalmas meccsek várhatóak az első kör alapján, jó volt a sorsolás. A legjobbnak talán a Cloud9EnVyUs ígérkezik, de a FaZe vs. Liquid se lesz gyenge összecsapás. Igazából jó Cobblestone csapatokból nincs hiány, a mousesports vagy a már említett C9- EnVy meccsen simán jöhetnek majd a Dragon Lore ládák.

Kezdődik a Major láz, jönnek az ingyen ládák – Így szerezhetsz dropot! – gamer.hu

Jól jönne egy 30$-os Cobblestone láda? Vagy esetleg ki is nyitnád a Dragon Lore reményében? Kövesd tanácsainkat és megmutatjuk, hogyan dobhat a játék. Idén is bőven szórja majd a Majoron a Valve a ládákat, először a történelem során HÁROM HÉTEN KERESZTÜL! Jobb tehát még időben felkészülni idén is, nehogy lemaradjunk róla.

A következő körben majd a győztesek a győztesek ellen, a vesztesek a többi vesztessel kerülnek össze, íme néhány meccs, amit látni szeretnénk a hétvégén!

  • Na’Vi-FaZe
  • G2-EnVyUs
  • G2-FaZe

Talán ezek volnának a legizgalmasabb összecsapások ebből a fordulóból, gyakorlati esély az összesre van. Mi pedig természetesen közvetítjük nektek mindet a Gamer.hu TV twitch csatornáján. Nektek mi volna a kedvenc mérkőzésetek a fordulóban?

Szavazz! BOSTON Pick’Em Challenge a Gamer.hu-val! – gamer.hu

Tippeljük meg közösen, hogy ki fogja nyerni az első meccseket, ezúttal a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak! Még csak most kezdődött az év, de a Counter-Strike világában már javában zajlanak az események, hiszen egyre közeledik a Major, az esemény, amire minden játékos egész évben vár.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva