Hearthstone

Nem Aggro, nem Jade, mi az? Hát a Keleseth Druid!


JakePhinney egyedi paklival ment Legendig ebben a hónapban.

Mostanra – egy hónappal a Kobolds and Catacombs megjelenése után – viszonylag nagy magabiztossággal kijelenthető, hogy többé-kevésbé kialakult az új Hearthstone meta. A fix deckek mellett azonban továbbra is akadnak olyanok, akik kísérleteznek: így tett JakePhinney is, méghozzá inkább több, mint kevesebb sikerrel!

Az aktuális metában – a Big Druid háttérbe szorulásával – leginkább az Aggro Druid és a Jade Druid képviselik Malfuriont, az amerikai játékos azonban más irányba indult: Keleseth Druid paklival vágott neki a Legendig vezető útnak. Hogy az milyen? Beszéljen inkább a paklilista.

JakePhinney Keleseth Druid paklija
Kód: AAECAZICBqQDhbgCkbwCyssCws4CnOICDKgF8gW+rgKIwQLKwwKHzgKmzgL70wLn4QL55gLQ5wLX6wIA

A pakliban leginkább két fő vonal figyelhető meg:

  • Egy kis “mana-cheat” a ramp kártyákkal (Greedy Sprite, Mire Keeper) és a Barnes, Bright-Eyed Scout párossal.
  • A nagyspelles kombó vonal a Spiteful Summoner, Grand Archivist, Silver Vanguard trióval.

Ehhez jönnek a már unalomig ismert neutral sztárlapok, mint a Bonemare, a Corridor Creeper vagy a Patches-csomag.

A korai játéka borzasztóan gyenge a paklinak, így a nagyon aggro deckek komoly kihívást tartogatnak, a Rank 5-től lefele különösen népszerű kontrollosabb Priest és Warlock deckek ellen azonban már sokkal jobb a helyzet.

A deck tényleg működik a gyakorlatban, hiszen JakePhinney High Legendig menetelt vele. Ami igazán vicces, hogy az odáig vezető úton a Tempo Storm jól ismert német játékosa, Gaara összefutott a paklival az amerikai szerveren, de a reakciójából úgy tűnik, hogy nem nagyon tudta hova tenni.

Aki tehát valami különlegessel próbálkozna és unja az eddigi Druid verziókat, az tegyen egy próbát nyugodtan a fenti deckkel, garantáltan fog néhány meglepetést okozni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva