Hearthstone

Ők a HS-világbajnokság legnagyobb esélyesei


Négy játékos, akiknek minden esélyük megvan arra, hogy elérjék pályafutásuk legnagyobb sikerét.

Alig több mint egy hetet kell már csak várni a következő HS-világbajnokságra, hiszen január 18-tól már mindenki Amszterdam irányába veti tekintetét, ekkor startol ugyanis a Hearthstone World Championship.

16 játékos csap össze jövő héten az egymillió dolláros összdíjazásért, a bajnoki serleget azonban csak az egyikük viheti haza. És hogy ki lesz az? Biztosat legfeljebb csak Yogg-Saron tud mondani, de álljanak itt a mi tippjeink: íme a legnagyobb esélyesek.

“A legnagyobb sztár” – Kolento

Bizonyára kevés Hearthstone-kedvelőnek kell bemutatni Kolentót, hiszen a játék egyik nagy veteránjáról van szó, akinek úgy tűnik, még mindig nem csillapodik az étvágya, hiszen 2017-ben ismét jobban reflektorfénybe került a versenyeken. Nagy győzelme ugyan nem volt, de a Spring Championshipen, illetve az év egyik utolsó nagy versenyén, a Gamegune Majorön is második lett, így többször is villantani tudott. Emellett a tapasztalat is mellette szól – világbajnokságból is már a második lesz neki.

“A gyendes gyilkos” – Hoej

A babaarcú dán player Kolentóhoz hasonlóan sokadvirágzását éli, a 2017-es éve pedig minden eddiginél erősebb volt. A Spring Championshipen éppen az ukrán riválist tudta legyőzni a finálében, de ezen túl is nyert Major tornát a tavalyi évben, így nála sem egyszeri kifutott eredményről beszélünk.

“A keleti kihívó” – Surrender

A vb-selejtezőket az európai régió dominálta: a 12 kvalifikációs hely közel felét (szám szerint ötöt) a mi kontinensünk képviselői vittek el. Ráadásul a három selejtező közül csak egy olyan volt, amit nem európai nyert: ott, vagyis a Summer Championshipen a koreai Surrender lett a végső győztes. Az eddigi világbajnokságokon mindig volt ázsiai a Top 4-ben: idén szerintünk az ő esélyei a legjobbak erre, nagyon erősen zárta 2017 utolsó pár hónapját.

“Az utolsó svéd király” – Orange

Orange évek óta kiegyensúlyozottan magas teljesítményt nyújt a versenyeken, a világbajnokságig mégsem sikerült még eddig elvergődnie. Most végre bizonyíthat, hiszen szinte minden mást megnyert már, így már csak ez maradt neki. Hazájának különösen sokat számítana egy jó eredmény, a svéd Hearthstone ugyanis kisebb krízisben van jelenleg, már ami az ikonokat illeti. Orange két csapattársa, Powder, illetve a korábbi világbajnok Ostkaka nemrég szünetre vonultak, SjoW versenyeken már nem nagyon villant, Forsenről nem is beszélve. Egy szó mint száz: rajta a svédek szeme!

A Blizzard egészen biztosan készül most is Choose Your Champion akcióval, így ha eljön a szavazás az ideje, és nincs még választottad, akkor érdemes a fenti arcok közül bökni valakire! Addig is nézzétek meg a paklikat, amiket láthattok majd a világbajnokságon.

Kiszivárogtak a paklilisták a világbajnokságról, íme mind a 64!

Nálatok ki a világbajnokság legnagyobb esélyese?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva