Counter Strike

Szavazz! BOSTON Pick’Em Challenge a Gamer.hu-val!


Tippeljük meg közösen, hogy ki fogja nyerni az első meccseket, ezúttal a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak!

Még csak most kezdődött az év, de a Counter-Strike világában már javában zajlanak az események, hiszen egyre közeledik a Major, az esemény, amire minden játékos egész évben vár. Ezúttal teljesen új csapatok is bejutottak a Major fő kvalifikációjára, emiatt elég nehéz megtippelni, hogy ki fogja nyerni az adott versenyt, hiszen vannak olyan csapatok, amikről sokan még csak nem is hallottak egyáltalán.

Rögtön két brutál rangadót is kapunk! Kisorsolták a Major első körös meccseit – gamer.hu

Tegnap este kikerültek hltv-re az első kör meccsei, illetve csoportok Na ilyen csoportkört se láttunk még Majoron, úgyhogy figyeljetek, mert mi is most értjük majd meg, veletek együtt! Kicsit érdekesen működik a rendszer, ugyebár svájci rendszerről beszélünk, de mégis van 4 kalap, ahonnan sorsolnak.

Ha már magyarok vagyunk, segítsünk egymásnak a Pick’Em Challenge-ben, kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre, hogy szerintetek melyik csapat fogja nyerni a meccseket az első körben. Fontos, hogy arra szavazzatok, aki szerintetek nyerni fog, ne pedig arra, akinek szurkoltok. Mi a szerkesztőségen belül is megtettük tippjeinket, ám nem szeretnénk befolyásolni senkit a döntésében, így a cikk végén találhatjátok a mi tippjeinket.

Végezetül pedig mi a következő végeredményekre számítunk:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva