League of Legends

Meddler: “Elkezdődött a LoL legújabb rúnájának tesztelése”

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: rúna, új,

A Grasp of the Undying kiváltása érdekében korábban úgy döntött a Riot, hogy új rúnát terveznek. A tesztelés pedig már el is kezdődött!

Már régóta tervezi a Riot, hogy feljavítja a Bruiser karakterek helyzetét, először a Grasp of the Undying módosításával próbálkoztak, ám az nem hozta el a kívánt hatást. A sikertelen változtatás után biztossá vált, egy teljesen új Keystone rúnával fogják orvosolni a Darius-hoz hasonló karakterek helyzetét. Jelenleg ugyanis nincs kifejezetten hasznos Keystone azoknak a karaktereknek, akik valahol a tankosság és a sebzésosztás között tanyáznak.

A rúnának még nincs neve, sőt pontosan azt sem tudni, hogy mit fog tudni játékon belül, de már biztosan nem kell sokat várni addig, hogy kiszivárogjon valami apróbb információ róla, ugyanis Riot Meddler elmondta, elkezdődtek a szervezeten belüli tesztelések:

“A tegnapi napon megkezdődött az új, toposoknak szánt rúna belső tesztelése. Én személy szerint még nem játszottam vele, de annyit mondhatok, papíron nagyon tetszett a koncepció. Ha jól megy a tesztelési szakasz, akkor néhány héten belül konkrétabb információkkal is szolgálhatunk majd. A PBE megjelenés még biztosan odébb van, ugyanis nem elég az effektet stabillá tenni, animációk és ikonok is kellenek a megjelenéshez. Ha pedig nem vagyunk elégedettek az új rúna játékbeli hatásával, akkor sajnos kezdhetünk mindent elölről.”

Meddler továbbá azt is megerősítette, hogy nem lesz mindenki számára kielégítő opció az új rúna. Elsődlegesen azoknak a karaktereknek szánják, amelyek nem tudják rendesen kihasználni a Grasp of the Undying effektjét, viszont félig-meddig tankosnak kell lenniük, hogy életben maradjanak a folyamatos sebzés osztása mellett. Ezek a karakterek a Bruiser-ek, ebbe a kategóriába tartozik például Garen, Darius, vagy akár Illaoi is. A Rioter külön kiemelte, nem lesz használható opció a könnyen kipukkantható, vagy éppen orgyilkos karaktereknek.

Pontos információnk a megjelenésről, vagy a hatás milyenségéről még sajnos nincsen, viszont ez az elkövetkező hetekben változhat, annak fényében, hogy hogyan alakul az új Keystone belsős tesztje.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva