Counter Strike

Maikelele leleplezte az új csapatát, de elege van a community-ből: ” soha nem rúgtak ki valójában”


Maikelele leleplezte az új csapatát és elárult néhány kulisszatitkot előtte.

Maikelele épp kibeszélőestet tart, ami elég népszerű lett, ám ez nem csoda, hiszen a CS:GO közösség egy rendkívül érdekes tagja Maikelele. Egykor a legmenőbb csapatokban játszott, a legtöbbeknek talán a NiP-ből lehet ismerős, de játszott az LGB-ben, a Kinguinban, a G2-ben és még a FaZe-ben is, majd ezek után csak a tier 2-es csapatokhoz sikerült bekerülnie, jelenleg pedig nem tagja egyetlen szervezetnek sem.

A több Majort is megjárt játékos profile videót is kapott, amiben rendkívül kellemetlen volt mindenki számára, amikor arról kezdett el magyarázkodni, hogy ő nem is toxic valójában. Amikor Maikelele távozott a csapatokból gyakran felröppent a hír, hogy azért nem kedvelik a csapaton belül, mert rendkívül toxic viselkedése van, amiről a csapattársa, fox is nyilatkozott, ám ő úgy írta le, hogy extrém módon ideges lesz, ha nem sikerül valamit lehozni, tehát elég jól körbeírta, ám most Maikelele állítása szerint őt soha nem rúgták ki a egyik csapatjából sem.

Maikelele azt állítja, hogy mindig ő lépett le és nem rúgták ki a többiek, csak a a community fújta fel a dolgokat és beszélnek hülyeséget vele kapcsolatban, mint például a toxic viselkedése. Ezután pedig bejelentette, hogy visszatér ismét a profik közé, méghozzá egy új csapattal.

Az új csapat pedig elég erősre sikeredett, a jelenlegi állás szerint így néz ki a lineup: Maikelele, pronax, pyth, JAYZAR, és talán jkaem

Kíváncsian várjuk, hogy tényleg sikerül-e összejönnie ennek a csapatnak, mert első ránézésre elég jónak tűnik az összeállítás, persze ezt majd eldönti az idő, főleg Maikelele esetében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva