Counter Strike

Csaláson kapták a myRevenge magyar játékosát


A myRevenge játékosáról, berzerkYL-ről kiderült, hogy nem épp patyolat tiszta a múltja.

A myRevenge e.V. Academy fiatal hazai játékosáról, berzerkYL-ról derült ki a mai napon, hogy korábban csalni próbált az ESEA rendszerén keresztül, ám az ESEA anti-cheat észlelte a játékos által használt csalást, így megkapta a bant. Az eset még 2017 októberében történ, a berzerk pedig 2 év bant kapott, ami 2019-ig fennáll.

Berzerk ESEA profilja | Forrás: Sn0w

Berzerk elmondása szerint a kollégiumi szobatársa felelős az esetért, aki odaült a játékos gépéhez és direkt letöltött egy cheatet, azért hogy bannolják berzerket. A tettesnek állítólag nem volt semmilyen veszítenivalója, mert épp kiköltözés előtt állt.

Amikor megkértük, hogy linkelje be a szobatársa adatlapját, azt felelte, hogy sajnos tiltotta őt. Ezután a nevére voltunk kíváncsiak, de arra már nem válaszolt berzerk, így nem tudtuk meg. Egy hazai játékostól megtudtuk, hogy váratlanul érte a myRevenge játékosát a hír, de azért szívesen mesélt az esetről.

Nem rejtegetőzött | forrás: gbk

Megkérdeztük a myRevenge-et is az ügyről, akik azt nyilatkozták, hogy nem tudtak a banról és azt ígérték kivizsgálják az esetet.

Elég érdekes az ügy, de mint korábban már többször tapasztaltuk, hogy a lebukott játékosok mindig mentegetőznek és ritka az, amikor elismerik azt, hogy tényleg csaltak. Berzerk egyébként azóta is gyakran megtalálható nightcupokon és aktívan FaceIT-ezik, hiszen ESEA-n kívül más bannal nem rendelkezik. (steam profil)

Update: Berzerk beismerte, hogy csalt

 

“A myRevenge és az egész csapat is tudta, hogy csalunk”-berzerk interjú – gamer.hu

Berzerk nem mentegetőzött tovább. Vállalta, hogy elmondja mi történt valójában. A legutóbbi cikkünkben a myRevenge játékosának korábbi ESEA banjáról rántottuk le a leplet. A cikket követően 2 percen belül feltűnt berzerk a The War Room discordján és először további kellemetlen kifogásokkal jött, majd egy kamuprofilt is mutatott az állítólagos szobatársáról, ám gyanús volt, hogy 15 perce tett fel új profilképet az illető és láthatólag alig használta a fiókját.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva