PUBG

Nem tudod eladni Steam piacon a nyitott ruhát? Tisztázzuk a dolgokat!


A tegnap érkezett két láda rendesen felkavarta a csoportok állóvizét

Bevezető

Tegnap bekerült az eddigi ládák (Wanderer, Survivor) mellé még két láda. Ezek a Biker és a Desperado nevet viselik. A Biker fantázianevűt szabadon nyithatjuk, a Desperado láda nyitásához azonban szükségünk lesz egy kulcsra.

Egy héten hat darabot vehetünk összesen belőlük és teljesen véletlenszerű, hogy melyiket kapjuk a négy közül. Az újonnan érkezőkre több az esélyünk, de simán becsúszhat akár több régi is. Az esélyek a következőek:

  • 40% Biker
  • 40% Desperado
  • 10% Wanderer
  • 10% Survivor

Miért nem tudom felrakni piacra a nyitott ruhákat?

Mivel feltehetőleg Desperado ládát nyitottál, kellett hozzá venned egy kulcsot a játékban vagy a piacról. A kulcsokra a vásárlás helyétől függetlenül mindig egy hét trade és market “ban” kerül, azaz hét napig nem cserélhetjük és nem is adhatjuk el ezeket. (Természetesen, ha pl. ismerőstől kapunk egy kulcsot akkor ezek nem vonatkoznak arra..)

A játékban a REWARDS fül alatt tudunk venni kulcsokat

A láda, ha a játékban (BP pontokért) kerül megvásárlásra akkor szabadon cserélhető és eladható, VISZONT! ha piacról vesszük, akkor ugyanúgy vonatkozik a kulcsoknál tapasztalható hétnapos szabály arra is. A képlet egyszerű: ha a kulcson VAGY a ládán korlátozás van akkor a nyitott tárgyra is öröklődik ez. Sajnos várnunk kell az eladással. 

Ez bizony egyhetes várakozás lesz

Oké, de akkor miért látok pár új ruhát a piacon?

Az 1.0 megjelenésekor (2017. 12. 21.) pár órás időintervallumban külső (de Steames!) link segítségével lehetett venni “Desperado Key” néven egy új kulcsot.

A kerülőúttal megszerezhető “DESPERADO KEY” screenshotja

Időközben a Gamescomos kulcsok is új designt és nevet kaptak és alkalmassá lettek a Gamescom láda mellett a Desperado kinyitására is. A “Gamescom key” új neve “The First Key” lett, a “Desperado Key” pedig időközben “Early Bird Key”-é alakult át.

Akinek valamelyik ott pihent a raktárban (szabadon cserélhetően/eladhatóan, hisz legkésőbb december közepén lett vásárolva, (ezért is van pár darab a piacon)) az úgy nyithatta ki tegnap a játékból kapott ládákat, hogy egyből fel is kerülhetett a piacra, mert sem a ládán, sem a kulcson nem volt korlátozás.

A képlet itt is alkalmazható: abban az esetben, ha korlátozásmentes kulccsal nyitjuk ki a korlátozásmentes ládát, akkor a ruhadarab is szabadon cserélhető / eladható lesz. Ezért láthatunk a piacon párat az új ruhákból.

Az is fontos, hogy a Steam Guard / Mobilhitelesítő megfelelően legyen beállítva a telefonodon, a könnyű, gyors és biztonságos eladások/cserék érdekében. 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva