Hearthstone

Off-meta paklik a Blizzard ajánlásával


Három pakli, amely Legend rankon bizonyította, nem egyáltalán nem reménytelen!

Ritka az, amikor a kiadó lát el bennünket tanácsokkal a pakliépítést illetően, ez a mostani azonban kivételes alkalom, hiszen a Blizzard összegyűjtött néhány decket, melyekkel alig néhány játékos játszik csupán, mégis volt, aki jó eredményeket ért el vele.

Az összeállításban kizárólag olyan paklik szerepelnek, melyek Legend rankon, legalább 50 meccses mintát tekintve bizonyítottak.

Lássuk a metán kívüli agyszüleményeket!

Giants Quest Mage

StanCifka 73%-os winrate-et produkált a Quest Mage ritkábban használt verziójával, mely az Exodia kombó helyett az Arcane Giantekre épít.

Ez nem jelent ugyan végtelen sebzést, mint az Antonidas kombó, de a dupla Giant, majd az extra körben kicsapott Alexstrasza így is elég általában, egyedül az armor és a taunt tud gondot okozni. Zola the Gorgon segítségével szerencsére lehet nagyobb boardot is építeni, illetve Frost Lich Jaina is ott van alternatív win conditionként.

Kód: AAECAf0EBsUE17YC6boC0MECm9MCw+oCDIoBwAHJA6sEywSWBZKsAoK0AsHBApjEAt7NApbkAgA=

Spell Hunter

A kínai játékos, 小青藤 65%-os győzelmi arányt hozott össze a Kobolds kiegészítővel életre kelt Spell Hunterrel. Ő a teljesen lény nélküli verziót rakta össze, a Barnes + Y’Shaarj kombó helyett a To My Side! került be a Rhok’delar mellé, illetve Call of the Wild-ból is kettő van a deckben.

Kód: AAECAR8GhwTDCNsJncwC6dIChtMCDKgCtQPJBJcIxQj+DMeuAvixAt3SAt/SAuPSAurjAgA=

Evolve Shaman

Jambre 68%-os győzelmi arányt hozott össze Shaman paklijával, amiben némi Recruit vonal is van: a Guild Recruiter elég jó értéket rejteget a Flamewreathed Faceless és a Drakkari Defender révén.

Érdekes eleme még a paklinak a Fight Promoter, ami a sok nagy lénnyel hivatott kombózni laphúzásként, illetve láthatjuk még az Evolve deckekbe mostanság bekerült Corridor Creeper, Nerubian Prophet párost is, valamint az Unstable Evolutionnel elég jól együttműködő Arcane Giantet is.

Kód: AAECAaoIBjOvBJS9Aqm9Av7NAuvPAgyyBveqAvWsAoK0AqC2Aoe8AtG8Ava9AsfBAvvTAvXnAt/pAgA=

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva