Counter Strike

Major második nap összefoglaló- Kikapott a FaZe a Vega Squadrontól, bukott a Na’Vi


Tegnap mindenütt a papírforma győzedelmeskedett, kivéve három helyen.

Lement a második nap, erős meccseken vagyunk túl. Most már bejöttek a nagyobb verések, sok meccsen az egyik csapat 1 számjeggyel állt fel a gépektől. Ismét maradnék az eddigi formulánál, végigmegyünk megint minden meccsen. Fontos azonban megjegyezni, hogy aki a mai nap folyamán a harmadik meccsét is elveszíti, attól el kell búcsúznunk a tornáról. A csapatok mostani állása:

hltv.org

FlipSid3 vs. Liquid 10:16 map: Cobblestone

Az oroszok ismét buktak, ki fognak esni a majorról. Nem játszanak jól sem egyénileg, sem csapatban. Néha markeloff vagy WorldEdit megvillantja a régi önmagát, de olyan, mintha a srácok kiégtek volna. A mai meccs is nagyjából fix loss, nagyon nem megy most a srácoknak a játék.

Na’Vi vs. mousesports 2:16 map: Mirage

Igen, jól látjátok. Ez nem elírás. Mirageon megfoghatatlan a mouz, ráadásul amit Oskar és chrisJ leműveltek, arra nincsenek szavak. Oskar bárhova ment az awpvel, fixen egy, de inkább két ember halt. Kiszámíthatatlanak voltak, esély nem volt ellenük. Aki a mouz ellen játszik, fontolja meg a Mirage bannt, ugyanis elkaphatatlannak tűnnek ott a fiúk. A Na’Vi játékára nincsenek szavak, a pisztolykörben képtelenek voltak álló játékosokat oldalba/hátbalőni, hatalmas missek mindenütt… Össze kell kaparniuk magukat. Ropz 1hp 1v3:

Space Soldiers vs. AVANGAR 16:9 map: Mirage

A Space Soldiers egyszerűen más dimenzió, más szintű csapat. Az AVANGARtól szerintem senki nem várja el a kijutást, megmutatni jöttek magukat, de ha 9-10 köröket hoznak, már jobbak mint a FlipSid3. Ez a kiugrási lehetőség tökéletes számukra, így inveket kaphatnak más kupákba-ligákba, azonban véleményem szerint a mai napon tőlük is el fogunk búcsúzni. PAZ 1v3, egy 4k-val fűszerezve:

EnVyUs vs. Renegades 6:16 map: Cache

Eléggé 50-50 meccsnek tűnt, az ausztrálok vitték el végül, nem is kicsit. NAF FLY és Nifty abszolút húzónevek a csapatban, ráadásul niftytől annyi highlight akad, hogy azt sem tudom, melyiket tegyem ide. ScreaM nagyon alulteljesített, mindössze 5 killt tudott szerezni. A Renegades ott áll a továbbjutás kapujában, ha továbbra is így fognak játszani. Mindeközben Nifty az új ScreaM:

Flash vs. QBF 13:16 map: Inferno

Hát, nehéz erről a meccsről beszéni úgy, hogy senkit ne bántsak meg. Bár voltak nagyon szép megmozdulások, sajnos a meccs nem szoros, hanem szenvedős volt inkább. Volt itt teamkill, ninja, saját molotovban elégés, meg úgy alapjáraton minden, amit nem szeretsz nézni. Érthető persze, mindenki első Majoros, így nagyon izgulhatnak, igazolták ezt a gyögyöző homlokok. Ezen a majoron talán az első ace:

Sprout vs. Cloud9 5:16 map: Inferno

A C9 hatalmas mészárlást mutatott be nekünk, amilyen jól játszott a Sprout a Space Soldiers ellen, olyan rosszul ment az amerikai srácokkal szemben a játék. A legjobban ez a klip személteti, hogy mi történt a meccsen, kRYSTAL “szúrható volt”:

FaZe vs. Vega Squadron 6:16 map: Inferno

Ez valami átverés? A világ második lejobbjának tartott csapata kikap a Vega Squadrontól? Amikor kiderült, hogy Inferno a pálya én már temettem a meccset, ugyanis Infin talán a FaZe a legjobb csapat a világon. Vagyis csak volt, ezt a címet lehet, hogy el kell ajándékozni a Vegának. 15 kör alatt mindössze négyszer tudott bombát rakni az európai all-star gárada. Valószínüleg továbbjutnak, de ez elég kellemetlen lehet nekik, hogy nem 3:0-val mennek tovább.

Misfits vs. G2 5:16 map: Cobblestone

A nap utolsó meccsére vagy a G2 szedte össze magát, vagy a Misfitsnek volt rossz napja, esetleg mindkettő. Shox és kennyS úgy néz ki, megtalálták a régi önnmagukat. Ezt legjobban shox 1v3-ma mutatja be, Hemi borzalmas szóviccével kiegészítve. Elnézzük, bőven éjjel volt:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva