Counter Strike

A G2 és a Cloud9 már a legendák között. Papírforma továbbjutók a Majoron


Megvannak az első kiesők és továbbjutók is a Majoron, 4 csapattól búcsúztunk a harmadik napon.

A búcsú két esetben fájó, hiszen a FlipSid3 és a Flash már nem léphet pályára a kiesés miatt, két esetben viszont édes, hiszen a G2 és a Cloud9 már biztosan továbbjutott a legendák közé. Velük legközelebb csak a Top16 küzdelmei alatt találkozunk, amikor az első hétvége mostani továbbjutói mellett megérkeznek a legendák is:

Az SK, VP, Astralis, Gambit vezette legendák január 19-től 22-ig lövik majd halomra egymást a szervereken.

Cloud9 vs. mousesports
16:5 – Train

A C9 legénysége nem szeret sok időt a szerveren tölteni, villámgyors meccseket játszottak szinte végig a 3 nap során. És mint ahogy az előző kettőt, a harmadikat is gond nélkül húzták be. Pedig a mouztól többet vártunk az után, hogy az előző körben 16:2-re alázták a Na’Vi-t…

Most ők voltak az alázás fájdalmasabbik felén. Ez olyan, mint a Karácsony: jobb adni, mint kapni!

 

G2 vs. Vega Squadron
19:16 – Overpass

A Major első hosszabbításos meccse remek sztorikat hozott, és még több drámát. Az első félidőt 12:3-ra nyerte a G2, de a Vega Squadron srácai felnőttek a feladathoz, és korántsem feltartott kézzel futottak ki a második félidőre. Beindult a comeback-henger és 15:14-nél még meccspontjuk is volt jR-éknak. Ezt azonban pisztolyokkal hárította a francia elit alakulat, és a hosszabbításban már nem hibáztak ekkorát.

A ráadásban 4:1-re gázoltak át ellenfelükön, ezzel pedig belőtték magukat a legjobb 16 közé is.

AVANGAR vs. FlipSid3
16:7 – Train

Markeloff és Worldedit egyaránt jó Train játékosok hírében állnak, de lehet ez után a meccs után múlt időbe tehetjük ezt a kijelentést. A csapat ugyanis olyan simán kapott ki a kazak ellenféltől, hogy nem értettük mi zajlik a pályán. A félidőt 11:4-re bukták el Terrorba, aztán átmentek CT-be és még rosszabbak lettek.

A FlipSid3 szégyen szemre 0:3-as eredménnyel esett ki, siezed és markeloff életében először nem jutott be a Major Top16-ba.

EnVyUs vs. Flash
16:13 – Inferno

A franciák keményen megizzadtak érte, hogy elkerüljenek egy vaskos pofára esést. A nehézkes játék persze érhető, RpK olyan beteg, hogy alig él a meccseken. Egyik legjobbját pedig egyelőre nem nagyon tudja az EnVyUs, 0:2-es kezdésük legalábbis erről árulkodik. A Flash elleni meccset viszont ajándékba kapták, és ha a vártnál szorosabb módon, de végül csak behúzták.

A TyLoo helyére az utolsó pillanatban beugró Flash tehát nemváltotta meg a világot és 0:3-al esett ki élete első Major tornájáról.

A harmadik nap további meccsei nem élet-halál küzdelmek voltak, csupán megágyaztak a negyedik nap izgalmainak. Az 1:1-es csapatok közül négyen 2:1-re javultak, négyen pedig 1:2-vel a szakadék szélére sodródtak.

Liquid vs. Renegades
16:14 – Cobblestone

A beugróval játszó Liquid már 15:6-ra is vezetett, innen állt fel a Renegades, de az utolsó kört 5v3-ról is el tudták bukni.

Na’Vi vs. Sprout
16:3 – Mirage

A nap legsimább meccse volt, végig a Na’Vi ötösének állt a zászló. A legjobbak megint a fiatalok voltak: s1mple, flamie és electronic egyaránt 20 fölött fragelt a 19 kör alatt.

Space Soldiers vs. Misfits
16:13 – Train

Ez a nap a vonatokról szólt, az első két nap 0-szor, ezúttal viszont három alkalommal is ez maradt a vétózás végén. Ez a páros játszotta rajta a legszorosabb meccset, igazi tűzijáték volt. A végén a törökök örülhettek, XANTARES és Calyx duója összesen 51-et lőtt az ellenfelekre.

FaZe vs. QB Fire
16:6 – Mirage

A tegnapi megalázó vereség után ma egy másik FaZe érkezett a szerverre, a srácok dagadtak a magabiztosságról. Ennek az orosz csapat itta meg a levét, esélyt sem kaptak egy szoros meccsre.

A negyedik napra tehát csak 12 csapat maradt, akik között még 7 továbbjutó hely gazdára vár! Folytatás hétfőn 16 órától magyar közvetítéssel, ingyenes láda droppal és igazi Major hangulattal!

A magyar közvetítést az ajándék ládákkal ITT találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva